ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - צריכה להתייעץ עם עורך דין לפני שיהיה מאוחר
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/12/2017 15:05
זוהר 04/12/2017 15:05
אנחנו בזוגיות 4 שנים ושנה נשואים..כמעט, עוד שבוע יום נישואים ראשון.
ילדתי בדצמבר ומהרגע הראשון הוא פשוט לא היה שם בשבילי לא עזר בכלום והרגשתי שהוא רק רוצה לברוח החשדות שלי התגברו והחלטתי לבדוק... הייתי חודש וחצי אחרי לידה נפוחה מפוצצת הורמונים ורגישה גיליתי שיש לקוחה שהוא מדבר איתך טו מאץ ולפי השיחות בניהם הרגשתי שהיא לא מכבדת את העובדה שהוא נשוי ומשהו הרגיש לי מסריח..
דיברתי איתו כמובן שאני לא בסדר כי נגעתי לו בטלפון ובאיזה זכות אני עושה זאת.. אמר שאין שום דבר בניהם ושהוא מנסה לעזור לה.. בולשיט.
הוא טען שהיא דתיה ושומרת נגיעה בלה בלה בלה.

אחרי התייעצות עם אחותו.. היא בחורה דתיה החלטתי להתקשר אליה.. אז התקשרתי והסברתי שבעלי משקר לי בגללה ושאני יודעת שהוא נפגש איתה ולא סיפר לי ושהיא הורסת לי את השלום בית ביקשתי שתתרחק ממש התחננתי ושיש לי תינוקת בת חודש וחצי שתגדל בלי משפחה.

זה החזיק בדיוק יומיים עד שהיא סיפרה לו שהתקשרתי. הסיפור התפוצץ ורבנו ממש לקחתי את עצמי ורציתי לעזוב ודיברתי בקול רם על גירושין ממש. ואז פתאום נפל לו האסימון שאני הולכת עם הילדה. אז הוא התפייס איתי...

בהמשך הוא סיכם שכדי להקל עלי אני אסע לאמא שלי בימי חמישי לנוח.. מיותר לציין שהוא ניצל את זה כדי להיות איתה נכון? ואני כמו סתומה הייתי נוסעת.

מאז היה מוחק את כל השיחות איתה.. ומצאתי תמונה חושפנית שלה אצלו בטלפון.

באיזה שהוא שלב אפשר להגיד ששיכפלתי לו את הווצאפ זה היה יום לפני שטסתי לחול עם ההורים שלי גיליתי שהם מדברים ושהוא הולך לפגוש אותה ברגע הראשון שהוא נפרד ממני. הכי פוגע!
יושבת אצל גיסתי רואה איך הוא בדרך אליה יושבת בוכה ואוכלת את הלב!

איכשהוא הם לא נפגשו היא התעכבה ולו לא היה סבלנות לחכות לה היה 2 בלילה.. הוא נסע חזרה אלי להיות איתי עד שאטוס.. חשבתי שהצלתי את המצב.. כשנחתתי היא רשמה לו שהיא אוהבת אותו.. הבנתי שהם שכבו ואני ממש מפגרת.

באותו יום בטלפון פוצצתי את העניין התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני לא מוכנה שהיא תיגע לי בילדה.. רצתה לטפל בה הבת 12 הזו.. אמרתי לו שאני אחזור ונתגרש בצורה הכי יפה שיש. אמרתי שאני יודעת שהם שכבו כשבפועל לא ידעתי והוא לא הכחיש.. זה פגע בי כל כך הייתי שבר כלי לא הפסקתי לבכות ארבעה ימים... במשך הימים כשאני בחול הוא דאג להיות סביב משפחה כדי שלא אוכל עליו סרטים בקיצור שיכנע אותי שנתקן והוא ישתנה ומצטער ואתן מכירות את זה בטוח.. הבטיח את העולם. נשארתי. מאז עברו ארבעה חודשים שבהם אני רואה שיש לה חבר חדש ואני רגועה מהמצב...

אתמול היה השיא.. גיליתי שהוא התקשר אליה הוא מחק את היומן שיחות וכנראה כשהוא בא למחוק זה חייג אליה והוא ניתק ישר אז נשמרה הקלטת שיחה שהוא מחייג אליה בטעות ומנתק. לא אמור להיות לו את המספר שלה. איך יכול להיות שהוא חייג בטעות מהראש את כל המספר?! דיי נשבר לי מזה.

היום אני אורזת את עצמי ונוסעת להורים עם הילדה. אשמח לשמוע את דעתכם. כמובן הכל אצלי מתועד כולל שיחות שלי איתה כול הקלטת שיחה שבו אני מפוצצת את הסיפור.

כל כך כואב לי מרגישה מושפלת ואחרי בגידה מצידו. חשבתי שהוא באמת ינסה לתקן את המצב. שלח אותי ללמוד מקצוע אני לא יודעת אולי בימים שבהם אני לומדת הוא שוב איתה. כל כך קשה לי המצב אני מתה מפחד.

מה אתם ממליצים לעשות מתוך הניסיון שלכם?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון