רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - חייבת עצה לחברה שבעלה חיי חיים כפולים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
27/08/2018 16:04
יש לי חברה נשואה 18 שנים עם ארבעה ילדים כשהגדולה בת 17 והקטנה בת שנה וקצת.

לאחרונה גיליתי שלבעלה יש בת זוג נוספת כבר כמעט 6 שנים, ולא קראתי לה רומן או כל דבר כזה כי מסתבר שגם איתה יש לו ילדה כמעט בת שנה וחוץ בשישי שבת ואולי יום בשבוע הולך אליה אחרי העבודה ונשאר עד 21/22 - כשהחברה שלי (אישתו) בכלל בטוחה שהוא עובד עד 21/22 קבוע.

אני לא יודעת מה לעשות.

מצד אחד הבנתי שהוא לא הצהיר אבהות עם הילדה מחוץ לנישואים ואין בינהם הסדר כלכלי כי היא הבטיחה שלא תהרוס את החיים שלו אבל הוא קונה מה שצריך לילדה ואני לא מצליחה להבין למה הייצור הקטן הזה צריכה לגדול בידיעה שאין לה אבא.

ומהצד השני העיקרי לדעתי זו אישתו והילדים.

אני לא חושבת שמגיע להם לא לדעת על החיים הכפולים שלו.

אני לא רוצה לדעת איזה שקרים בדיוק מספר בצד השני שמעתי רק חלק אבל יודעת שבבית הכל כביכל מאוד נחמד כיף להם ביחד רק לפני שבוע וחצי חזרו מטיול משפחה ליער השחור וכל המשפחה לא יורדת מזה שעשו מכולם בייביסיטר כי התנהגו כמו בירח דבש שני.

היו להם מריבות ומילים מכוערות במהלך החיים אבל הכל באמת בסדר בינהם ויש אהבה.

אבל שוב הצד של הפילגש מספרת שבכל הזדמנות בטיול ליער הוא כתב לה כמה סובל גם שם עם האישה.

לא יודעת מה לעשות.

לא רוצה להיות זו שתוביל להליך גירושין ותהרוס את הבית אבל גם לא מוכנה להיות זו ששתקה ונתנה לזוועה הזו להתפתח מעבר למימד המכוער שכבר היא.

מהרגע שאני יודעת כל המצב וחושבת כל כך שיש ילדה שיש לה 4 חצאי אחים וגדלה איתם באותה העיר בלי שידעו אחת מקיומם של האחרים מרגיש לי כאילו סדרה של ערוץ ויוה קמה לתחיה. ואם הילדות יהיו באותו חוג? ואם יהיו דומות? ואם אח שלה יתחיל איתה? ומה בכלל זה העיניין שלי? או שזה כן וזו עבירה לשתוק? עזרו לי בבקשה.

חשבתי לפתוח פייסבוק פיקטיבי ולכתוב לחברה שלי (האישה הנשואה) את הסיפור אולי אפילו להגזים ולהגיד לה בדיוק איפה גרה הפילגש ולהמליץ לה על שעת הגעה כדי לתפוס על חם אבל זה מרגיש לי מכוער.

בכל אופן נראה לי רעיון טוב לפנות לאיש מקצוע, עורך דין שמכיר מכרים של בגידות וכו... ולהבין מה מומלץ לעשות. איך להתנהל. אשמח לעצה שלכם!

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין