רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - שאלות לגבי משמורת ומזונות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
26/11/2019 13:24
יש לי מספר שאלות:
1. אני מעוניין במשמורת משותפת שבפועל התחלנו אותה לפני כחצי שנה (יש רק ילד אחד מתחת לגיל 5 כל השאר מעל גיל זה) ואשתי דורשת חלוקה של 60/40 תוך זריקת טענות לא רלוונטיות. מה עמדת בית הדין הרבני היום לדבר, (היות והיא תבעה שם)?

2. האם אתם מכירים פתרונות יצירתיים לחלוקת משמורת משותפת שווה? האם ניתן להציע שבחצי השנה הראשונה הצד השני יקבל יום נוסף כדי שהוא יירד מהעץ ואז החלוקה תחזור להיות שווה? כאשר, הדבר כתוב בהסכם המאושר על ידי בית משפט.

3. אשתי הגישה תביעה בבית הדין הרבני ואני הגשתי תביעת מזונות בבית הדין לענייני משפחה - העו"ד שלי מעוניין לקחת 3000 ש"ח לייצוג בדיון שאינו הוכחות, ו 5000 ש"ח לייצוג בדיון הוכחות, כאשר סיכומים בכתב/בע"פ ייחשבו כדיון של 3000 ש"ח. (זה מעבר לסכום קבוע שהוא יקבל). האם הסכומים האלה הגיוניים/מקובלים?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון
קידום עורכי דין ובניית אתריםקידום עורכי דין ובניית אתרים