רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על איך מתמודדים עם הפחד להישאר לבד? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
איך מתמודדים עם הפחד להישאר לבד - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/02/2018 15:48
צהריים טובים,

קראתי את הכתבה המצויינת שלכם לגבי הפחד של בני זוג להישאר לבד וזה נגע לי בכמה נקודות רגישות, שעמן אני מתמודד בחיים...

נשוי אבל:
אני לא מסוגל יותר לחיות עם האישה הזו. זאת לא זוגיות בריאה ואני לא בטוח שזה עונה להגדרה של מערכת יחסים בכלל.

אנחנו אני בתחילת שנות ה-40 והיא לקראת סוף ה-30. יש לנו 2 ילדים . שנינו רוצים להתגרש. ניסינו הכל וזה לא הלך והסכמנו שצריך להתגרש.

מצאתי עצמי צריך להיפרד מהילדים, לקחת את הדברים שלי ולעבור מהדירה המשותפת שלנו, שבה נולדו ילדינו ואותם חינכנו ביחד. אנחנו גרים בתל אביב.

אני עובד בעבודה טובה אבל לא מיליונר. צריך להתחיל לשלם דמי מזונות ולגור בתל אביב זה המון כסף שאין לי אותו כרגע. לכן צריך לעבור לגור מחוץ לעיר.

חשבתי שאוכל להיות ליד הילדים שלי, אבל אז הם לא יוכלו לקבל ממני את מה שהם רגילים כי לא יישאר לי כסף לתמוך בהם. אני מרגיש פחד לא נורמלי מזה שאני צריך לעזוב ולעבור לגור לבד.
הפחד שלי שאני אלך לישון לבד ואקום לבד וילדיי לא יוכלו לרוץ ולחבק אותי . אני אראה אותם לפי ההסדר המקובל ואותי זה מפחיד. הניתוק הזה מכולם וההשארות לבד.

אני לא חושב שלהכיר בחורה יהיה כרגע הפיתרון שלי. אני פוחד להגיע לבית ריק שאותו אני צריך שוב לרהט ושוב לקנות הכל, ובכלל לקום בבקר לבד וללכת לישון לבד ולצפות בטלביזיה לבד.

אני לא מעוניין כרגע בחברים שיבואו לשאול אותי שאלות, כי לא בא לי לדבר על הגירושים שלי עם אף אחד . אני יודע שהזמן ייעשה את שלו.

אבל אני כבר עכשיו מתחיל להתגעגע לילדים וחושב על ההרגשה המזופתת שהם ירגישו כשאעזוב את הבית. גם ככה קשה להם .

איך מתמודדים עם הפחד להישאר לבד?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין