רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על אני חושדת בבעלי ושוקלת להתגרש.? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
אני חושדת בבעלי ושוקלת להתגרש. - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/02/2018 10:40
אני בת 32 נשואה שנה ועדיין בלי ילדים. לא מנסים גם. מאחר ואני ובעלי רבים בלי סוף. החודש התחלתי לעקוב אחריו בהודעות דרך אפילקציה מאחר שאנחנו רבים בלי סוף והרגשתי שאני חייבת לראות עם מי הוא מדבר ומה קורה. ושם דיפדפתי בהודעות קודמות וגיליתי שבזמן שאני והוא היינו חברים הוא היה מתכתב עם בנות אחרות..הודעות כמו-" מה עושה היום.. מה עושה מחר... מה קורה.. הן רושמות לו מתי נפגשים".. הודעות עם בנות שיצא איתם עוד לפני שהכיר אותי.. ומדיי פעם התכתב איתן בזמן שהיינו חברים ולא מדובר באחת אלא ב3 בנות לפחות!!!!. כשהתחתנו לא ראיתי כבר הודעות מאף אחת מהן. אך לפני חודשיים גם ראיתי הודעה שהוא פונה למישהי.. מישהי שהיתה איתו בעבר. והיתה אחר כך עם חבר שלו. ואמר שהתייעץ איתה לגבי עניין שהיא מתעסקת בו. תראו אני קנאית בטבעי. אבל גם כל הדברים האלו משגעים אותי.(אני עוקבת אחרי הפלא שלו דרך אפליקציה ואני רואה את הכל.. ולכן ראיתי גם מה היה בתקופה שהינו חברים) ואני רואה שהוא גם מוחק אבל אני מספיקה לראות לפני) הוא נועל את הנייד שלו בקוד. שאני כביכול לא אמורה לדעת. תמיד היה נועל. מהרגע שהכרנו. בנוסף לכך שהוא לא מכבד בקשות שלי. הוא לא מראה לי אהבה. הוא פלרטטן.. אפילו ראיתי שמישהי נשואהה שלחה לו הודעה " היי ** הפייסבוק הזכיר לי אותך היום" וצירפה את תמונת הפייסבוק שלו להודעה ששלחה (הם לא חברים בפייסבוק) ואז הוא ענה לה " היי*** מזל שיש פייסבוק וקריצה". הם התכתבו גם אז.. עובדת בפרטנר ואין לי מושג מה הקשר בניהם...

בקיצור אני לא בוטחת בו. גם הסכמים שאנחנו מחליטים הוא לא עומד בהם. הוא מזלזל בי. אני יודעת שיש בנות שיגידו לי מה את עושה איתו אם את כל הזמן חושדת?! אבל באמת שקשה לי להיפרד ממנו. לא יודעת למה אני תלויה בו כל כך רגשית. אני גם מפחדת להתגרש ולמצוא עצמי לבד ושלא אמצא זוגיות וגבר נורמלי בגיל שלי מפחידה אותי המחשבה להישאר לבד.

הוא מאוד שתלטן ולא נותן לי להרגיש אישה בבית. אנחנו גרים בבית שלו. ומנהלים חשבונות נפרדים. והוא גם רוצה הסכם ממון. דודות שלי אומרות תביאי ילד והכל ישתנה לטובה. ואני ממש לא חושבת. חייבת עזרה שלכם - איך אני אמורה להתנהג? מה אני אמורה לעשות במצב הזה?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין