רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על מערכת היחסים עם בעלי? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
מערכת היחסים עם בעלי - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
27/02/2018 15:14
התחתנתי לפני חמש עשרה שנים. דתייה. מהלילה של חתונה בעלי לא נוגע בי. חשבתי בגלל העייפות ואז המשיך ככה. במשך 15 שנים בעלי נגע בי אולי חמש פעמים. הייתי חוזרת מהמקווה ולא היה נוגע בי. התלבשתי בגדים סקסיים והתאפרתי והכל ושום דבר. הבחור לא נוגע בי. גם אם שוכבים אז אני יורדת לו ונכנס ונגמר הסיפור. חשבתי שאני הבעיה. אולי אני לא יפה או יש לי איזה בעיה בגוף שלי...

דיברתי איתו התחחנתי אליו ושום דבר לא עזר. התברר שיש לו בעיה להביא ילדים ועשינו טיפולים ויש לי שני ילדים. הבחור לא בגד בי במהלך 15 שנים וגם אין נטייה לגברים. הבחור טוען שהוא עייף. הבחור הסתבך בעסקים שלו וסיבך אותי.

עכשיו אני עובדת שלוש עבודות רק כדי לכסות לו את המינוס ולתת לילדים שלי לאכול. אין לי חשק לחיות ואין לי חשק לקום בבוקר. כל אחד חי בחדר בנפרד. אני בחורה יפה ומטופחת ובא לי לצאת בחוץ ולראות ולנסות. מה חטאתי שמגיע לי ממנו כל היחס הזה.

עובדת ממש כמו חמור. לפני יומיים החלטתי לבדוק לאדון בפלאפון וואללה הבחור מתכתב עם בחורות על סקס ומצלם להם את עצמו ערום וגם הן מצלמות לו את עצמם ערומות.

התכתבויות בלי סוף. חשכו עיניי. איך ממשיכים? אני צריכה להתגרש ממנו לדעתכם? במקום שאני אבגוד בו אז הוא בוגד בי. אף אחד מהמשפחה שלי לא יודעת מה קורה אתי. חושבים שהכל בסדר ולא יודעים כמה אני עצובה ובוכה. במשפחה גם לא יתנו לי להתגרש כי זה לא נהוג אצלנו וגם אני איך יכולה להתגרש עם שני ילדים וכולי חובות בגללו. איך מתגרשים במצב הזה? הבעל בהליך פשיטת רגל וגם ככה לא אקבל כלום.

תאמינו לי בא לי להתלבש סקסי ולהוריד את כל השכבות וללכת לחפש ולעשות חיים ולהסתובב ולראות עולם והוא שיסבול כמו שסבלתי וסובלת ממנו 15 שנים.

כמו זרה כל לילה בחדר לבד, בוכה ורק אלוהים וכרית שלי שומעים אותי. התעייפתי מלדבר והתעייפתי מלהקשיב לו.

אתמול בלילה אמרתי לו שראיתי את התכתבויות שלו בפלאפון. הוא בכה והתנצל ואמר לי בואי נשקם את הנישואים..אבל איך? אחרי התכתבויות כאלה, אין לי כבר אהבה אליו. לא יודעת למה אני מרגישה ממנו פחד. אולי זה הפחד להישאר לבד...

מרגישה שאני לא בסדר שלא שוכב אתי. מרגישה שמגיע לי שהוא בוגד בי. כבעל הוא מתנהג אליי ממש טוב וגם לילדים הוא אוהב אותם אהבה עיוורת. עוזר בבית ומכבד. אבל סקס אין בכלל.

כמעט אין. מה אני אעשה? לאן לפנות?

תאמינו לי באלי לבגוד בו ולהכיר גבר אחר שיאהב אותי ושיחבק אותי ושיגיד לי אני אוהב אותך. למה לא מגיע לי להיות מאושרת כמו כולם. בלי לשפוט אותי על מה אני מפנטזת. נמאס לי באמת נמאס לי.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין