רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על צריך עצה של עורך דין מנוסה? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
צריך עצה של עורך דין מנוסה - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/05/2018 22:57
אני נשוי יותר מ-15 שנים. לאשתי ולי 3 ילדים מקסימים ושנינו בשנות ה-40 לחיינו. לפני כ-6 שנים גיליתי שאשתי בוגדת בי. גיליתי את זה עוד בשלב שבו הקשר חודש עם אותו גבר מהעבר כך שיכלתי לעקוב ממש מקרוב עד לרגע שבו נפגשו ושכבו. לצערי הרב, גם שמעתי את הכל. מיותר לציין שהפגיעה היתה עד כדי כך שהרגשתי שאינני יכול לחיות עוד וחשבתי לגמור עם הכל. לבסוף, בגלל הילדים, התעמתתי איתה והיא לא הכחישה. הרבה בכי וחרטה היו מעורבים בעניין ולקח לנו זמן, אבל יצאנו בכוחות עצמנו מהמשבר. לומר לכם שאני בוטח בה ב-100%? לא. מתבייש לומר שבדקתי אותה מספר פעמים ולא עלו בי חשדות נוספים, אבל אחרי מה שהיה, בתת מודע קשה לי לתת אמון של 100% שוב. היא משתפת אותי בכל מה שהיא עושה ולא מסתירה ממני, לדבריה, דבר. היא אומרת שאוהבת אותי ולא רואה את חייה בלעדי, אבל אחרי שהאמון הופר, קשה לי מאוד להחזיר אותו. יחסי המין בינינו, כשהם מתקיימים, מצויינים. אבל הם בתדירות של פעם בחודש ולפעמים גם זה לא. אנחנו פתוחים ומדברים על הרגשות שלנו והיא מרגישה מותשת. מותשת מהילדים, מהחיים ומהשגרה. לדבריה, התשוקה שהיתה בינינו בשנים הראשונות כבר לא נמצאת שם למרות שהיא עדיין מאוד אוהבת אותי ושאני החבר הכי טוב שלה. אני רואה עליה שהיא סובלת ומבולבלת. אני מוכן לעשות הכל בשביל לשקם את היחסים בינינו. היא גדלה בסביבה שכולם היו "מעורבבים" עם כולם ומחפשת עכשיו ריגושים ולא רוצה לעשות את זה בסתר. בשבילה אפילו הלכנו ביחד למועדון הדאנג'ן בת"א. היא לא התחברה והנושא ירד מהפרק. היא אפילו העלתה את נושא חילופי הזוגות ולאחר שחקרנו ביחד את הנושא, היא פסלה את הרעיון על הסף בגלל הטכניות שבדבר. היא שאלה אותי איך ארגיש אם תהיה עם מישהו אחר. רק השאלה קרעה לי את הלב. אני נמשך אליה ואוהב אותה כמו ביום שהכרנו והיא רק רוצה לברוח ולהתנתק מהכל. הצלחתי לשכנע אותה ללכת לייעוץ זוגי, למרות שהיא סקפטית. אני לא רוצה לאבד את מה שיש לנו ובטח שלא להתגרש. גם היא לא, למרות שהיא לא יודעת מה היא רוצה. קראתי במקומות שונים שאנחנו לא לבד במשבר מסוג זה, אבל כשזה פוגע בך, הסטטיסטיקה לא מנחמת. אשמח לשמוע דעה של עורך דין מנוסה בהליכי גירושין ודיני משפחה. אני בטוח שהעצה שלכם תוכל לעזור לי להתמודד. המצב לא קל ואני די חסר אונים. לא יכול לדבר עם חברים מסיבות ברורות ומובנות. יש לי רק פסילה אחת כאן ואני לא יכול להרשות לעצמי לפספס.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין