רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על שאלה לעורך דין משפחה מומחה? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
שאלה לעורך דין משפחה מומחה - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
27/06/2018 22:35
אני רווקה + ילד בן 10 שנעשה עם בן זוג בזמן שהייתי ידועה בציבור איתו במשך 9 שנים.

לאחר שנפרדנו לא עשינו הסכם מזונות והסדרי ראיה, אבל בפועל האבא של הילד משלם לי מזונות גבוהים כבר 6 שנים ויש לנו הסדר ראיה שנקבעו בע"פ.

היו לבן זוגי לשעבר קצת חסכונות ופנסיה יחסית גבוהה, לא קבילתי מהם כלום כי לא תבעתי אותו גם מפני ששילם לי מזונות יחסית גבוהים ותמיד בזמן ואם הייתי צריכה אקסטרות עזר לי.
היום גיליתי להפתעתי שחתך לי את המזונות בחצי.

מה שאומר שאין לי שום אפשרות להסתדר כלכלית בלי להיכנס לחובות (אני כבר עכשיו בחובות עוד לפני הקיזוז)

רציתי לדעת האם אני יכולה (לצערי) לעבור מגבעתיים לראש העין (גם אני וגם האבא שלו עובדים בפתח תקווה) בשביל לחסוך 1000 שח בחודש?

אני מניחה שאם נגיע לבית משפט האבא יבקש משמורת משותפת.

פערי השכר ביננו עצומים, אני מורה והוא מפתח תוכנה בכיר. האם יש מצב שבית משפט יאשר לו לשלם לי רק 2500 ש"ח ולא יאפשר לי לעבור לראש העין בגלל טובת הילד?

אני לא רוצה לעבור, לילד שלי טוב בבית הספר והוא הולך יום בשבוע למרכז מחוננים שלא קיים בראש העין (בפ"ת יש כיתת מחוננים ולא יום שליפה, אבל הכיתה מלאה), אבל מצד שני כנראה שאין לי ברירה...

כמו כן, אם אעבור אני חיבת לעשות זאת עכשיו, מפני שהחוזה שלי נגמר, בגלל הרישום לבית ספר לשנה הבאה ובגלל שלי כמורה אין פנאי במהלך השנה העמוסה להתעסק עם מעברים ובתי משפט.

כמו כן, האבא מתכוון לקחת את בני לאמריקה לחופשה של שבועיים, האם יש באפשרותי לעצור זאת עכשיו אחרי שקנו כרטיסים והסכמתי כבר והדרכון של בני אצלו?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין