רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על איך אפשר לעזור לילד?? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
איך אפשר לעזור לילד? - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/07/2018 10:29
בוקר טוב לעורכי הדין!

הגעתי אליכם בהמלצה מקבוצת הפייסבוק ואני מקווה שתוכלו לתת עצה טובה במקרה הבא:

הנני מתגוררת בדו משפחתי, שהתקרה עם השכנה משותפת (ולא קיר)

שכנה שלי אישה מקסימה, אם חד הורית ל 2 ילדים, התגרשה לפני מספר שנים אחרי הליך גירושין לא פשוט לפי מה שאני יודעת וכל הסיוט התחיל.

הבן הקטן שלה(12-13) קיבל מאד קשה את הגירושים ויצא במסע נקמה נגדה ונגד בעלה. עד לאחרונה הפסיק ללכת לבית ספר, זורק דברים מהחלון (שנוחתים בגינה הפרטית שלי) שובר דברים בבית על הריצפה, צורח את נשמתו וכל זה בשעות הלילה המאוחרות (אחרי 11 בלילה ועד 3 לפנות בוקר לפחות).

בהתחלה רבנו עם השכנה במטרה לגרום לשקט בשעות של מנוחה אך מהר מאד הבנו שהיא לא משתלטת על הבן שלה (גם הגרוש שלה מתקשה בזה) והילד פשוט עושה מה שבא לו. כל לילה כמעט היא בוכה כי לא מצליחה להתמודד איתו, וכאמא טובה היא לא תפנה לאף גורם חיצוני לעזרה.

הילד פרוע רק כלפי ההורים, אם תראו אותו נראה ילד רגיל ומופנם אבל הוא עושה טרור אמיתי ואנחנו נפלנו לזה קורבן. אני לא רוצה להעניש את האישה יותר ממה שכבר נענשת, היא לא יכולה לעשות כלום.

האם ניתן לפנות לאיזשהי התערבות חיצונית על מנת לעזור לילד? לעבור את התקופה הקשה ולהחזיר אותו למסלול הישן? רצינו כמה פעמים לתפוס את הילד בדרך הבית או ההפך ולדבר איתו אך לא רוצים לעשות את זה ללא הסכמתה של האם. כבר הוזמנה להם משטרה ושכנים אחרים התלוננו, אך היא חסרת אונים ואינה יכולה לעשות כלום.

האם קיימת דרך חוקית של התערבות חיצונית על מנת לעזור ללאם ולילד?

אנחנו מאד סובלים מהרעש, וזה מעיר את התינוקת שלנו כמעט כל לילה ובוקר וזה נהייה גיהנום.

אודה לעזרתכם המסורה ובייעוץ איך להתמודד עם דבר כזה. מה אפשר לעשות בשביל לעזור לילד במצב כזה?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין