רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד גוטמן צברי מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על אלימות מילולית מצד הבעל.? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
אלימות מילולית מצד הבעל. - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך בטלפון: 072-3360526

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין מנוסה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
23/10/2018 13:28
טסתי לטייל בארצות הברית שם הכרתי את בעלי ונשארתי בעלי גבר מדהים שנתן לי את כל העולם שלו פה , תמיכה כלכלית ונפשית כתף אוזן קשבת , חיבור מדהים, אנרגיות טובות , עולם שלם מלא בטוב שנכנס לי לחיים הרגע הזה שאת נזכרת שאומרים לך כשתכירי את בעלך ישר תדעי שזה הוא!

אז ידעתי ובאמת עם הזמן הבנתי שזכיתי בגבר חיי , סבלני , עוזר לי בבית , אוהב לבשל , כבוד האישה לפני הכול , מפנק , חכם , אינטליגנט זורם עם השטויות שלי (הוא 12 שנים מעליי אחרי הכול) עברו שנתיים כל כך מהר והחלטנו להביא בת מהממת לעולם
בהריון ? הייתי בנאדם נורא רגיש ובכיין קנאי ברמות שאין לתאר
עצבנית פקעת עצבים מהלכת הוצאתי את בעלי מדעתו בחיי מודה
ואז פתאום בנאדם שלא הכרתי יצא ממנו הוא לא הבין איך להתמודד איתי כל דבר גרם לי לבכות שעות על גבי שעות וגרם לנו לריבים נורא קשים כל כמה ימים ! מריבות וריבים באמת נוראיים !

מאז שנכנסתי להריון בעלי לא חזר לעצמו - אלימות מילולית ? כן לצערי כל ריב אני סופגת
אם לא אני אם לא אני ואם לא אני....
את כלום ושום דבר
זינתי יפות ממך
בואי נתגרש
אני מכאיבה והוא מכאיב לי חזרה (מילולית)
והוא יודע לענות ולפגוע בי....

אני רוצה לציין שבעלי תמיד אומר לי שקשה לו לשלוט בעצבים כי אני מגזימה לפעמים והוא אומר דברים בשעת כעס כי אני מוציאה אותו מדעתו ולא מתכוון לכלום הוא מבקש סליחה מביא לי פרחים מפנק אותי במשהו באמת מביע חרטה.

אבל הדברים נורא פוגעים וכואבים לי. מצטברים אצלי ולא יוצאים לי מהראש.

אני באמת משתדלת לא להגיע למצב של ריב לכבד לדבר בצורה יפה.

חשוב לי שלום בית מאד.

איך לטפל בזה לפני גירושין? אלימות מילולית נורא קשה יותר מאלימות פיזית.

אני לא יכולה לחיות גם לבד במדינה זרה וגם עם בנאדם שכל ריב דורך עלייי בשעת כעס וגורם לי המון כאב בפנים אין לי איפה לפרוק גם ככה ולמרות שביום יום הוא בעל כל כך מדהים ואבא מסור ואוהב.

הוא מתנהג אליי כמו מלכה אני תמיד לפניו תמיד יתן לי לפני שידאג לעצמו תמיד יחכה שאני יאכל לפני שיכנס לו ביס לפה הוא באמת אוהב אותי ומכבד אותי ואנחנו מסתדרים אבל בשעת כעס כשאני מעצבנת אותו?

הוא נהפך לחיה בלשון המעטה
והוא מתנהג בצורה קיצונית וקשה
הוא יכול לשבור דברים בבית
הוא מודע לבעיה שלו
מבחינתי שילך לטיפול (מה שברור לי שהוא לא יסכים בכלל לא הצעתי מפחדת מהתגובה ולא רוצה להעיר את המתים) אשמח לדעת מה לעשות אציין שאם אפרק חבילה זה ככ מיותר וכואב יש פה אהבה ! בכל זוגיות יש רע וטוב במקרה שלי יש ככ הרבה טוב אבל הרע במיעוטו גומר אותי נפשית עד כדי שלפעמים בא לי לקחת את הילדה ולבוא לארץ ולסיים את הקשר הזה והיום הזה לא רחוק אם לא אטפל בבעיה הזאת אני רוצה להציל את הבית הזה לא רוצה לפרק אבל לא מסוגלת לספוג עוד טיפה! אשמח לעצות ותובנות מכם אוף מיואשת והמשפחה לא בסיפור כי הם רק יוסיפו אש וברור לי שיאמרו לי להתגרש ולבוא לארץ עם ילדה קטנה שתגדל בלי אבא...

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
072-3360526
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 132 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון