רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על לחצים בזוגיות בגלל כסף...? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
לחצים בזוגיות בגלל כסף... - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/10/2018 15:12
שלום לך

אני ובעלי נשואים כבר 7 שנים +2 אני באתי מבית רגיל לא חסר לי כלום אך גם לא תמיד זכיתי למותרות בילדותי שהיום ילדי זוכים להם.

בעלי לעומת זאת בא מבית אמיד . ורגיל לחיים נוחים. במשך חיינו נושא הכסף תמיד היה ברקע.

בעלי בן אדם מאוד מחושב באופן אחראי וקיצוני אפשר לומר. אני לעומת זאת כמו כול אשה ממוצעת אוהבת לקנות, לא רואה את עצמי בתור חריגה. שנינו אנשים עובדים הוא מרוויח יותר ממני בהרבה.

לפני שהגיעו הילדים היינו חיים טוב יצאנו, בילנו, בזבזנו כמו כול זוג. נושא הכסף תמיד היה באויר ותמיד היו טענות כלפיי שאני מבזבזת שצריך לחסוך . לפני 5 שנים הרגע המיוחל הגיע וקנינו בית. הבית הזה שאב את כול מה שחסכנו ושהיה לנו .

אנו צריכים להיכנס אליו חודש הבא בעלי לחוץ על כסף מכיון שאין כסף מיותר ובנוסף צריך להביא ממקורות חיצוניים. ההורים שלו הביאו והרבה . הוא לוחץ עליי לבקש מהוריי - כואב לי לקחת מהם אני יודעת שהם לא במצב של לפזר לי כספים . אך בעלי לוחץ, קודח ,חופר!! שרק הוריו מביאים וזה לא הוגן.

הוא לוקח את זה ממש קשה את עניין הבית והכסף. זה נהפך למטרד קיים מתח בניינו מהמצב . אני לא יודעת כיצד לנהוג.

האם לבקש מהורי ואני יודעת שיביאו למרות שאין להם או להתנגד לבעלי. אין מה לדבר איתו הוא נעול על העניין.

הוא אומר שאם אני לא אביא כספים מהצד שלי הוא רוצה שאחתום על חוזה שכול מה שההורים שלא הביאו אם נתגרש נחזיר להם. כמו הסכם ממון. אחרת הוא רואה את זה חוסר התחייבות לעניין הבית ומצידו לפרק ולהתגרש.

בי זה מאוד פגע עצם החשיבה שלו על ההסכם והעלאת העניין של גירושין בכלל בסיטואציה הזאת.

איך אפשר להתמודד עם מצב כזה?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין