רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על מה אני עושה?!? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
מה אני עושה?! - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/01/2019 14:07
נשואה 10 שנים עם שלושה ילדים ועוד אחד בדרך.. החיים מחייכים אלינו ביית פרטי עבודות מסודרות חו"ל כל שנה ...
מארחים כל הזמן באמת הכל ורוד ומושלם סקס טוב קבוע ילדים מקסימים באמת יש למה לקום בבוקר בחיוך..
ואז בום פצצה .. אתמול יושבת בחדר בעלי עם הילדים במקלחת הנייד שלו מצלצל עונ ה .. ו.. לא יודעת מה גרם לי לעשות זאת נכנסת לווטאספ מדפדפת בהודעות כולם מחברים עבודה פתאום קולטת שם של חברה טובה מסתכלת מדפדפת רואה מול העיניים טלנובלה הם נפגשים בבתי מלון ,היא משיגה מפתחות לבתים ...
שולח לה הודעות שאם מישהו היה שולח לי כזה דבר היה מת!! תצלמי לי תכוס שלך ...
רוצה להביא ביית היום טועם אותך ועוד כאלה..
לקראת הסוף יש מריבה רוצה לספר לי הוא מאיים עלייה אני מהשוק כבר הפסקתי לקרוא נכנסת אליו למקלחת הילדים כבר יצאו , טיחה בו והוא לא מכחיש אומר שזאת היתה מעידה מבקש סליחה העפתי אותו מהביית מאז לא מפסיקה לבכות ,הוא לא מפסיק להתקשר ולשלוח הודעות אין לי מושג מה עושים מפחדת לספר אפילו לחברה מתביישת מפחדת יש תינוק בבטן...

מה אני עושה? גירושין? סליחה? איך מתמודדים עם בגידה צורבת ומשפילה כל כך?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין