רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על סיפור לא קל והתמודדות בכלל לא פשוטה? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
סיפור לא קל והתמודדות בכלל לא פשוטה - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/11/2019 15:41
נשואה 7 שנים פלוס 2 ילדים.. התחתנתי מאהבה גדולה ועיוורת.. אהבתי כמו שלא אהבתי בחיי.. כרגע, אנחנו בהליך גירושין שכבר 7 חודשים הוא לא חי בבית, כאשר אני ביקשתי שיעזוב.

הגעתי להתמוטטות נפשית, שפשוט אמרתי, לא עוד! מתחילת הנישואים היו הרבה קשיים.. כל פעם זה היה כביכול על משהו אחר אבל בשורה התחתונה זה היה על נושא אחד ויחיד. כמה שבעלי לא מתייחס/ לא רואה/ לא שומע אותי! החיים התגלגלו.. כמובן שהיו תקופות יותר טובות ופחות טובות אך תמיד האופטימיות והאהבה שבערה בי ליוותה אותי. מה לא ניסיתי לעשות!? בית חם ואוהב, תמיד אוכל חם וטעים.. בית נקי, ילדים מסודרים, מרעיפה אהבה ודאגה, אכפתיות, מפנקת, קונה, דואגת להפתיע בדברים קטנים וגדולים.. ניסיתי לערב יועצת זוגית ללא הצלחה (3 פגישות והספיק לו..) עובדת קשה (יש זמנים גם ב 2 עבודות) שנוכל לאפשר לנו לעשות דברים כמו חול, בתי מלון, יציאות ובילויים.. מנסה לנהל איתו שיחות מעבר לדברים הטכניים של החיים כמובן שלא מקבלת אפילו רבע בחזרה ממה שמעניקה וגם לא תשובה. נכון, הוא עוזר בבית.. נכון הוא לא אלים, נכון הוא עובד.. ו..!? מה עם החברות? האהבה? השיתופיות? מה איתי!?!?!?!?? יש לי חיי חברה.. המון חברות, יש לי את החיים שלי מה שנקרא.. אבל בעל לצערי לא היה לי אף פעם. כל מה שניסיתי לעשות לא עזר. הקול שלי פשוט לא נשמע. מויכוח קטן זה יכל להיגרר ל'' עונש'' שלא לדבר חודשיים.. אפילו שלוש. כל אחד בפינה שלו. למה!? כי ככה הוא רוצה ומחליט! שבועות שלמים של אך ורק הנהונים בראש. אלו התשובות היחידות שקיבלתי. היו ימים שהתפרקתי.. כבר לא ידעתי איך להוציא את המירמור/ התסכול שהקול שלי פשוט לא נשמע! בשנה האחרונה החלטתי להוריד את הרגל מהגז.. לבחון ולראות קצת מה אני בשבילו.. לצערי קיבלתי את התשובה הכי ברורה שיש וביום שביקשתי ממנו לעזוב, אפילו לא ניסה לשבת איתי לשיחה אחת! לצערי יש כל כך הרבה מקרים שרצים לי בראש, במיוחד מהשנה האחרונה שעברתי.. אבל! מחזקים אותי בעמדתי, שזה הדבר הכי נכון שהייתי צריכה לעשות. וזה לשנות את חיי וחיי ילדי. גם ככה חייתי לבד! רוצה לשתף אתכן שעם כל הקושי של פירוק בית ומשפחה, התמודדות עם המון שאלות ועצב גדול של ילדיי ועוד המון דברים נלווים, אבל הדבר הכי חשוב שהיום, אני גאה בעצמי. ויודעת שלא אחזור אחורה. התמונות והמקרים רצים וחוזרים בראש ופשוט אומרת לעצמי.. איך??

איך אפשר לנסות לבנות חיים עם בן אדם ללא חמלה, ללא רגש?! ריק מתוכן וחלול!? מאחלת לי ולכל מי שעוברת או עברה סיפור דומה לשלי להזכיר לעצמנו מדי יום כמה אנחנו חזקות! כמה שמגיע לנו יותר!

כמה שלא מגיע לנו לחיות מ'' פירורים'' כי אני חייתי 7 שנים מפירורים.. ומאותה מראה שאמרה לי לא עוד! אני כל בוקר מחדש שואבת את הכוחות להמשיך ולגדל את ילדיי באושר ונחת שמגיעים לי. שיהיה לכולנו שבוע טוב

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון
קידום עורכי דין ובניית אתריםקידום עורכי דין ובניית אתרים