רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על צריכה עצות ועזרה משפטית? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
צריכה עצות ועזרה משפטית - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/12/2019 11:29
אני בחורה צעירה גרושה כמה שנים עם ילד אחד (מאובחן על הספקטרום האוטיסטי)

הייתי גרה מאז שהתגרשתי אצל אמא שלי ונאלצתי לעזוב היא רצתה פרטיות ולא הייתה מוכנה שנגור אצלה לא הסתדרתי כלכלית נסיתי לצאת לשכירות באיזור שגדלתי אך ללא הצלחה ולכן עברתי לקצה השני של הארץ (180 ק"מ) אבא שלי גר פה והביא לי דירה ששייך לו בשביל לגור עם הבן שלי לבד, הגרוש שלי מתנגד לכל המעבר עם סתם תירוצים טוען שהחינוך על הפנים הרפואה לא כמו איפה שהייתי גרה וכו סתם בשביל לתקוע אותי באותו מקום בחיים.

העיריה דורשת חתימה של האבא של הבן שלי בשביל שיוכל להיכנס לגן אמרתי להם שאני לא בקשר איתו והוא בקושי בקשר עם הילד הוא לא עומד בהחלטה על הסדרי ראיה הוא לא שותף לחיים של הילד בכלל חוץ מפעם בשבועים שהוא לוקח אותו שישי שבת וזהו במהלך השבועיים אין קשר טלפוני כלום.

אני כבר חודשיים עם הבן שלי בבית הבן שלי בלי גן ואני בלי עבודה ולאבא שלו לא אכפת, המדינה לא אכפת לה למרות שחוק חינוך חובה בגיל של הבן שלי הגשתי בקשה לבית משפט ולאחר כמה ימים הוא הגיש לבית דין רבני מרגישה שהכל תקוע כלום לא זז חוששת מזה שיגידו לי לחזור לעיר המקורית שלי ואין לי איפה לגור שם פתאם הגרוש שלי רוצה לראות אותו יותר מפעם בשבועים (זה רק תירוץ הוא בחיים לא עמד בזה, עבודה תמיד היה לו יותר חשוב) אין ביני לבין הגרוש שלי תקשורת כך שאין עם מי לדבר, עורך דין אין לי אפשרות לממן כך שאני לבד במערכה אשמח לעצות

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין