רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על הפרטים של ההסכם גירושין? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
הפרטים של ההסכם גירושין - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/02/2020 14:49
אני ובעלי קיבלנו את ההחלטה להתגרש בהסכמה ויש לנו ב"ה בבית תינוק ראשון בן 7 חודשים.

כתבנו הסכם גירושין לבד ללא כל התערבות של צד שלישי ובשבוע הבא יש לנו את הדיון הראשון ברבנות.

פתאום מרגישה שיוצאת קצת מופסדת מההסכם שכתבנו ולא מכסה כמעט כלום במיוחד במה שקשור לילד. כתבנו בהסכם רק את הבסיס שזה משמורת על הילד, הסדרי ראיה, מזונות, הוצאות מיוחדות וכל מה שקשור לנושא של חלוקת רכוש שגם ככה אין לנו הרבה.

מרגיש לי שעוד פיספסנו מלא דברים, אשמח לדעת על מה אני צריכה לשים דגש ולדרוש מול בית הדין בדיון ומה חשוב לדבר עליו שלא פתחתנו עליו את הנושא עדיין. ( למשל עד איזה גיל מבחינת החוק, הילד צריך להיות במשמורת מלאה אצלי והאבא מגיע לראות אותו רק בהסדרי ראיה (כי לא שותף לטיפול בו) ומאיזה גיל יכול לקחת אותו אליו שבתות וחגים או ללינה של לילה באמצע שבוע...

אם האבא כרגע נמצא בין עבודות ואין לו ממש משכורת, אבל עוד כמה חודשים ימצא עבודה מסודרת האם צריכה לציין שברגע שימצא עבודה מסודרת מבקשת לעלות את המזונות (שכרגע הסכום נמוך), בהתאם למשכורת שלו? כמה אחוז מהמשכורת שלו אמור לתת מזונות ומדור? מה המינימום שמקובל לתת מזונות ומדור?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין