רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על מזונות מהאשה? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
מזונות מהאשה - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/02/2020 16:38
בעקבות תאונה והפיכתי לנכה 100 אחוז נאלצתי להפסיק לעבוד שעד לרגע זה הייתי המפרנס היחיד. לפני נישואי כחלק מההסכם עם מי שהייתה זוגתי מימנתי את לימודיה 5 שנים כולל נחייה והכל תוך קבלה והסכמה שזה נעשה למענה אך בעיקר לנען יצירת מקור הכנסההמצב קטסטרופה. לאחר הפציעה היא החלה לעבוד במשכורת מכובדת של 15000 עם אפשרות פוטנציאל גבוה להתקדמות כמהנדסת וברגע זה החליטה גם להגיש בקשה לגרושין תוך הבהרה כי איננה רוצה להיות נשואה לנכה. האם אני זכאי למזונות ממנה יש לציין כי קצבתי 5000 וכי נישאנו כאשר 90 אחוז מההון שלי ותחת חסות הסכם נישואים. אשתי אף חיכתה שיפקע לפי תקופת זמן שהחלטנו 15 שנה אך לא יידעה אותי בהחלטתה העתידיות(זה כמה חודשים אחרי) כיום היא איננה מכחישה את דברי ואף לא רואה בעיה מוסרית. אז האם אני זכאי למזונות בעקבות סיבת החלטתה ומימון לימודיה על ידי.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין