רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על העורך דין שלי מת לסיים את התיק...? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
העורך דין שלי מת לסיים את התיק... - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/02/2020 19:15
העורך דין שלי ואני לא מסתדרים אין בינינו אמון.

זה התחיל עם זה שאמר שישמור על הבית וכבר בדיון הראשון שהיה על צו הרחקה הסכים על כינוס נכסים - הבית נמכר במחיר נמוך מאוד מהשוק.

אחכ בהחלטת שופטת הייתי אמורה לשלם לפרוד 3000 ש"ח ושהוא יעביר אליי את האוטו בסוף לא עשיתי את זה.

ומסתבר שעכשיו אחרי שנה שהאוטו אצל הפרוד וכבר לא עובד אני אמורה לשלם לו את ה3000 ש"ח ולמה?? כי הייתה החלטה והיה פס"ד שאני אמורה לשלם על האוטו ולא ביטלנו את הפס"ד אז עכשיו אני צריכה לשלם על אוטו שלא עובד.

כששאלתי כמה פעמים את העו"ד לגבי האוטו אמר שהפרוד מטומטמם ושאני לא אתייחס. אמרתי לו : אתה העו"ד שלי לא אמרת שצריך לבטל את ההחלטה זה טעות מקצועית שלך שעולה לי כסף!

ונמשיך בזה שיש ביני לבין הפרוד פערי שכר ביקשתי כבר לפני הרבה חודשים שיגיש בקשה לגבי זה הוא אמר: האקטואר אחראי על זה. דיברתי עם האקטואר אמר שאין קשר מסתבררר שצריך להגיש תביעת איזון. שזה עוד זמן ומריחות.

הוא לא חד הוא לא בא מוכן לדיונים. אומר לי 5000 מזונות + מחציות קיבלתי 2000 מזונות.
הוא מת לסיים את התיק.

כל פעם שאני שואלת שאלה מקצועית שלא נראית לו - הוא מתחיל לצרוחחח עליי וכועסס וטוען שאני מתעסקת בסרק.

ועכשיו שיא השיאים השופטת נתנה לנו מהדיון 10 ימים הוא לא מוכן לחכות ואומר שאם אני לא נותנת לו תשובה בבוקר הוא מגיש.

מה עושים? נשאר לי עוד 10000 בתשלומים.
הוא עושה מה שבא לו פשוט סיוט....

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין