רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על הבעל התהפך עלי ורוצה להתגרש? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
הבעל התהפך עלי ורוצה להתגרש - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/08/2020 10:19
הסיפור שלי הוא כזה הבעל שלי התהפך עליי ב360 מעלות כבר לא יכול לראות אותי בעיניים ממש שונא אותי מתרץ את זה בשטויות שפעם לא הפריעו לו. הוא כל הזמן אומר לא טוב לי איתך רוצה שתצאי לי מהחיים מצטער שהתחתנתי איתך, הגיע הזמן להתגרש ורק מחפש סיבות לזיום מריבות קולניות כל יום.

מעוניין לדבר איתי רק על הילדים ועניינים טכניים, יש לנו שלושה ילדים לא גדולים וכנראה לא תהיה ברירה ואנחנו נצטרך ללכת לכיוון של גירושין. אני שבורה לגמרי לא יודעת איך אתחיל הכל מהתחלה איך אסתדר מרגישה שרימה אותי ממש קשה לי לעכל את השינוי שקרה בבת אחת תוך שלושה חודשים.

הוא אהב אותי בהתחלה היה דואג לי מאוד קונה לי דברים ועכשיו ממש מתנהג כאילו אנחנו אויבים. אשמח אם אוכל לקבל טיפים לגבי מה אני עושה עכשיו איך ממשיכה מכאן אני מאוד פגועה שבורה, גם רגילה אליו מכירה אותו קרוב לעשור. לא האמנתי שיאכזב אותי בצורה כזאת. הוא לא מוכן לשמוע על טיפול זוגי - אומר שזה בזבוז זמן.

אני פוחדת על ההשלכות שיהיו לילדים כתוצאה של הליך גירושין שלא יפגעו מזה שאבא שלהם לא יגור איתם... קשה לי לחשוב על הכל. אני צריכה לשמוע דעה של עורך דין שמתמחה במקרים כאלה ועבר כמה וכמה הליכי גירושין HELP

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון
קידום עורכי דין ובניית אתריםקידום עורכי דין ובניית אתרים