×
רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על רוצה להתייעץ עם עו"ד לגירושין? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
רוצה להתייעץ עם עו"ד לגירושין - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר


פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/08/2020 18:21
אז עד היום התעלמתי מכל האשמות של הפרוד עליי זה נכנס מאוזן ימין ויצא משמאל מה שמאד גרם לו לכעס יותר, ושום האשמה שלו לא פגעה בי כלל.

אז הגיע האשמה של "ניכור הורי" פה אכן נפגעתי כי להגיד ניכור הורי זאת אשמה מאד כבדה שפוגעת בעיקר בילד הדבר האחרון שאני יעשה.

בחופשת הקיץ היינו אמורים להתחלק חצי חצי הילד עד היום איתי מלבד מ 4 ימים שהיה אצלו רצוף בשבוע הראשון של החופש שבוע שעבר יום שישי נסעתי עם הילד אילו (זאת השבת שלו) לא קיבל את הילד מתקשרת לא עונה (בממתינה לא עונה) אחרי המתנה של שעה וחצי חזרתי עם הילד לבית מאשדוד לחולון ואז חזרה, שבוע אחרי שלחתי לו הודעה אמר שהילד איתי 9 ימים רצוף וזאת הפרה של הפרוטוקול ואז זרק ניכור הורי - שאני עוד זאת שרודפת אחריו מודה שאחרי המשפט ניכור הורי נשברתי.
בנוסף פניתי לבית משפט לביזיון ההסדרים כי הוא לא ממלא אותם. מה דעתכם?




רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין