רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על נפרדנו והוא מסית את הילדים נגדי? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
נפרדנו והוא מסית את הילדים נגדי - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/11/2020 09:56
נפרדנו אחרי 10 שנות נישואים. יותר מדי סיבות. לא אכנס לפירוט עכשיו אבל אין ספק שאנחנו לקראת גירושין וכאן מתחיל הסיפור הבעייתי.

גיליתי לאחרונה שבעלי מסית את הילדים נגדי והרגשתי שמשהו מוזר בהתנהגות של הילדים כבר ממזמן כי לפני כשנתיים היה אותו סיפור וככשאלתי את הבכור שלי למה את מתנהג לאמא ככה (הכוונה לא מתייחס אלי לא עונה לי וכשאני באה לחבק הוא תמיד זז ממני ומתחמק ואומר שרוצה רק את אבא) עזבו שזה הכאיב לי ברמות שאי אפשר לתאר!
הוא בהתחלה לא אמר לי כלום אחרי כמה ימים נשברתי ויצא שבכיתי ליד הילד אז הוא בא אלי שאמר לי אמא אל תהיה עצובה אני לא אשם פשוט אבא אמר לי לא לאהוב אותך שאת בן אדם רע.
כששאלתי את בעלי על זה אמר שהילד משקר ושבחיים לא היה מעז להגיד דבר כזה למרות שהילד היה לידו ואמר לו אבל אבא אתה אמרת לי את זה למה עכשיו אתה אומר לאמא משהו אחר ובעלי פשוט לא ענה הסתובב והלך!
חשבתי אולי הילד ממציא אבל במשך כמה חודשים הילד חזר על זה שוב ושוב ואני פשוט התעלמתי .
עכשיו לאחרונה זה שוב קורה וגם הקטן שלי מתנהג ככה ירדתי איתם לגינה ובערב לפני שחזרנו לבית יצא שישבנו יחד על הספסל ושוב שאלתי אותם ואמרתי הפעם לשנהם למה הם שוב מתנהגים ככה אמרתי להם אם אני עושה משהו שגורם לכם להתנהג ככה אז תגידו לי כי חוץ מלהביא להם חום ואהבה ולעשות הכל רק בשבילהם אני באמת לא מבינה במה אני טועה וכל יום בוכה על זה לא לידם כמובן וגם לא ליד בעלי כי אני רואה כשרע לי משום מה זה עושה לו טוב ובבקשה אל תגידו לי לדבר על זה איתו כי ניסיתי הכל!

בכל אופן ככשאלתי אותם בגינה אז שניהם ענו ביחד באותו זמן שאבא אמר להם!

אני נשבעת שהלב שלי באותו הרגע כמעט נעצר כי לא האמנתי ששוב אותו משפט שלפני פחות משנתיים שמעתי שוב עולה!
שאלתי מה אבא אמר והם אמרו שלא לאהוב את אמא שאת בן אדם רע ולא לאהוב את סבתא ואת כל המשפחה שלה!
שיש לאמא בעיה בראש וככה גם לכל המשפחה שלה שהיא בן אדם חלש ורע!

אל תחבקו אותה ואל תנשקו אותה להפך תנסו לעצבן אותה ותבואו רק אלי לידה אמא מקנא כשאתם מחבקים אותי ולא אותה ועוד מיליון דברים!

לבסוף הבנתי שכל זה נכון שלא יכול להיות שהילדים משקרים ועוד לתקופה ארוכה שהם ממשיכים לספר את אותם הדברים!
הקלטתי אותם.

הבכור כרגע מבוהל כי אבא שלו הבין שסיפר לי ומפחד לספר לי דברים כי ככשאלתי אמר שמפחד כי אבא אמר לו שאם יספר לי דברים הוא יעניש אותו!

וגם היחס שלו כלפיו השתנה מאוד מרעיף יותר אהבה וחיבה לקטן ואליו פחות.

עכשיו אני לא יודעת מה לעשות כי לפגישה הראשונית יש עוד כחודשיים וחצי ואנחנו גרים ככה יחד באותה הדירה.

הוא רוצה משמורת משותפת ואני מקןדם הסכמתי כי באמת שלא היה חשוב לי המזונות כמו האושר של הילדים שלי שהוא קודם לכל!
למרות שמצבי הכספי על הפנים!

אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה שאני רוצה משמורת משותפת כי מפחדת שהוא ירחיק את ילדיי ממני למרות שהבכור מתחיל להבין לבד מבלי שאף פעם לא אמרתי מילה אחת רעה עליו! ובחיים גם לא אומר לא למענו אלא למען הילדים חושבת שאסור לעשות את לילדים כי זה יפגע בהם מאוד בעתיד!

מה אפשר לעשות? תעזרו לי בבקשה

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין