רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על שלוש שאלות לגבי גירושין? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
שלוש שאלות לגבי גירושין - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/05/2016 13:35
יש לי שלוש שאלות:

נניח שרציתי להתגרש, הגשתי תביעה למשמורת, מזונות ורכוש לבית המשפט לענייני משפחה. לאחר מכן ביטלתי את התביעה, ואני ובעלי הגשנו הסכם גירושין המפרט נושאים אלה לאישורו של בית הדין הרבני אשר אישר אותו.

האם זה אומר שכל הנושאים שבהסכם נכרכו לתביעת הגירושין? לאחר שנה אני מבקשת לשנות את המשמורת, האם אני יכולה לפנות לביה"מ לענייני משפחה או שאני חייבת לפנות לרבני? בנוסף, עד היום לא ניתן פסק גירושין, האם זה שולל את הסמכות הנמשכת של ביד"ר?

ושאלה אחרונה: הבקשה שלי היא לעבור עם הילדים לכמה חודשים לארה"ב, האם זה נכנס תחת משמורת? האם זה נקרא שינוי של המשמורת שפורטה בהסכם או שזו תביעה חדשה לחלוטין? ( ואז אין בה סמכות נמשכת).

סליחה על האורך, המון תודה

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין