רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על איך ניתן להגן על הירושה?? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
איך ניתן להגן על הירושה? - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
16/05/2016 08:54
אני ובן זוגי לא נשואים, חיים ביחד 9 שנים, יש לנו 2 ילדים משותפים. יש לו מנישואים קודמים עוד 2 בנות ולי יש מנישואים קודמים בת אחת.

אני התעקשתי על הסכם ממון ועשינו את זה כולל צוואה, אם קורה משהוא לעורך דין, למי אני פונה? מה אני צריכה שיהיה לי ביד? הסכם מצולם זה מספק?

מה קורה עם ההורים שלי שהצהרתי שהם אפוטרופוס על ילדי קורה להם חס וחלילה משהו, והם לא בחיים או שאני לא בחיים?

מי במצב כזה דואג לירושה של הילדים? מה אני יכולה לעשות שבנותיו מנישואים קודמים לא יהיה להם סיכוי לגעת בירושה הזאת, למרות שהצהרנו שנכסים על שמי ההיו רק לילדי ואם יהיה לו איזה נכס שיהיה רשום על שמו אז ביתי מנישואים קודמים לא יהיה לה חלק בזה.

האם יש עוד מה לעשות בימים האלה בשביל למנוע חיכוכים וסכסוכים בעתיד ובמקרה שלא יקרה? מקווה שתוכלו לתת לי עצה טובה.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין