רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על יציאה עם ילדים לחו"ל בקיץ? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
יציאה עם ילדים לחו"ל בקיץ - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/06/2016 09:25
שלום רב,

בהסכם הפרידה / מזונות ילדים / משמורת שלי ושל בת זוגי לשעבר ישנו סעיף שמורה כדלקמן:

"הילדה לא תצא מהארץ אלא בהסכמה הדדית בכתב ומראש בין ההורים. אף אחד מההורים לא יסרב ללא סיבה סבירה להוצאת הילדה מחוץ לישראל לפרק זמן קצר וידוע מראש, למדינה או ישות אחרת אשר לה קשרים קונסולריים עם מדינת ישראל ואשר אמנת האג לעניין ילדים חלה שם ואשר חוק אמנת האג (החזרת ילדים חטופים תשנ"א-1991 יהיה ישים במדינה או ישות שכזו, ובלבד שינתנו ערבויות מתאימות להשבתה ארצה".

באמצע יולי אני מתעתד לקחת את הילדה לחו"ל לתקופה של 13 יום, כרגע יש הסכמה של האם בע"פ כולל התיצבותה במשרד הפנים לצורך הוצאת דרכון לילדה.

שאלתי היא כיצד עלי לנסח את ההסכמה בכתב וכן מה הפרוצדורה להסדרת הערבות המתאימה.

זוגתי לשעבר המציאה לי איזה טופס בשם כתב ערבות צד ג' - סעד זמני ע"ס 100 אלף ש"ח שלדעתי בכלל לא קשור ובקשה שאחתום עליו מול עו"ד וכן אאשר אותו בבית המשפט.

האם ניתן להסתפק במכתב הסכמה + שטר חוב ע"ס 100,000 ש"ח חתום ע"י קרוב משפחה או שיש צורך בפרוצדורה אחרת.

אודה לתשובה של עורך דין מנוסה בתחום.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין