רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על 3 סוגיות בדיני משפחה? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
3 סוגיות בדיני משפחה - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/08/2016 07:58
מדובר בנישואים שניים, לאישתי יש ילד 1 מנישואיה הקודמים ולי יש 2 מנישואי הקודמים.
אנחנו נשואים בערך 5 שנים וביחד יש לנו עוד 2 ילדים משותפים.

אני משלם מאז ומתמיד ובאופן קבוע לגרושתי מזונות עבור 2 הילדים, לעומת זאת הגרוש של אישתי לא משלם לנו מזונות על הילד המשותף שלהם כי היא פשוט מוותרת לו על אף בקשות חוזרות שלי ממנה שתדרוש את המזונות על הילד שלהם בגלל המצב הכלכלי הקשה שלנו.

לאישתי יש דירה שהיא קנתה אותה לפני שהיא הכירה אותי והיא משלמת עליה משכנתא.
שהתחתנו עברתי לגור איתה בדירה שלה ללא הסכם ממון ואיחדנו חשבונות שהמשמעות של זה שכל ההוצאות כולל המשכנתא משולמים מהחשבון המשותף.

לפני שנתיים עברנו לדירה יותר גדולה והשכרנו את הדירה של אישתי ובכסף של השכירות + תוספת כמה מאות שקלים אנחנו משכירים את הדירה שבה אנחנו חיים היום.

אמא של אישתי (חמותי) מפקידה לנו לחשבון המשותף כבר כמה שנים 2000 ₪ כל חודש בחודשו וגם קונה לנו קניות לבית.
(כאמור מצב הכלכלי שלנו על הפנים).

ה 3 שאלות שלי הן :

1. האם יש לי חלק כל שהוא בדירה שלה (כאמור לא חתמתי על הסכם ממון ויש על הדירה משכנתא) ?

2. האם אני יכול לעשות משהו בנידון לגבי זה שהיא לא רוצה לקחת מזונות מהגרוש שלה (האם בעצם אני זה שצריך לכלכל את הילד שלהם) ?

3. האם זה שחמותי מפקידה את הסכום הנ״ל בעצם אומר שהמשכנתא משולמת על ידה ואז אין לי זכויות בדירה (או שאין קשר בכלל) וגם האם בגלל שחמותי משלמת אין לי בכלל זכות לבקש מאישתי שתבקש מזונות מהגרוש שלה ?

תודה

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין