רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על בעיה בבית המשפט לענייני משפחה? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
בעיה בבית המשפט לענייני משפחה - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/04/2017 08:50
אני עוברת דבר הזוי בבית משפט למשפחה. בשנת 2010 ניתן פס"ד בחלוקת רכוש ביני לבין הגרוש שלי. באותו פס"ד ניקבע שאני אזכה במחצית תביעה בה הוא יזכה כנגד חברה גדולה.
לימים הוא זכה במיליון וחצי שקל.

כשהבין הגרוש שלי שהוא עומד לזכות, הגיש נגדי תביעת סרק שתפר לי כדי לחזור לבית המשפט למשפחה, כדי שלא אקבל את הכסף שלי.

באותו הליך השופטת לאחר שהבינה שמדובר בכסף שהיא תתחלק בו, מינתה נאמנים לכסף שלי, ועו"ד שלי הגיעה להסכמות שימונו נאמנים כשהיא אחת הנאמנים, ובהמשך בית המשפט החליט שיהיה נאמן אחד וככה פנה לאותו נאמן-כשהוא עו"ד של הגרוש שלי.

בית המשפט בהמשך נתן החלטות שהכספים יעברו לנאמן. ללא סכומים ללא מספרים והכל תחת שמות שהם יודעים ואני לא. והתכתבות ובקשות מהשופטת שכל מה שהם מבקשים הם מאשרת.

היום "הנאמן" מתכחש לקיומם של הכספים שעברו אליו. בית המשפט משנה לי את פסק הדין החלוט משנת 2010, ומחייב אותי בדברים שבהם לא חוייבתי, לפני 7 שנים.

בהליך זה בית המשפט ועורכי הדין גונבים לי סך של קרוב ל700,000 ש"ח.

האם מישהו מכיר גוף הגון שיכול לעזור?!

מספר עורכי דין שפניתי אליהם מצטרפים לחגיגה בשלל, ובמקום לעזור לי, מזיקים לי, ומפילים עלי תיקים ועוזבים.

אנא עזרתכם!! היום זה לי מחר זה יהיה לכם. בתי משפט גונבים כסף של אנשים.

יש לי תיעוד מסמכים תומכים.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין