רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על אפשר לעקל בית על חשבון מזונות?? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
אפשר לעקל בית על חשבון מזונות? - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/10/2017 00:31
המקרה שלי דיי מסובך . אנסה לקצר . הגרוש שלי נהג לרשום את כל הרכוש שלו גם מלפני נישואינו וגם בזמן שהיינו נשואים על שמות של אחרים כמו אמא שלו והילדים מנישואים קודמים שלו.

כך נוצר מצב שאין מאיפה לגבות מזונות. חוץ מאשר להוציא צוי מעצר וגם זה לא מועיל כי הוא מתחמק ולא אכפת לאו לשבת בכלא העיקר לא לשלם.

למזלי בית המשפט קיבל את עמדתי בהסכם גירושין והכריח אותו לשלם סכום מזערי על חלק מהבית שקנה ורשם ע"ש הבת שלו מנישואים קודמים והבית מעוקל עד שיסים את התשלומים שמגיעים לי .

השאלה שלי לאחר שמיציתי את כל האפשרויות שלי בהוצאה לפועל לגבית המזונות האם אפשר לעקל את הבית גם על חשבון המזונות . בהסכם לא כתוב שבית משפט קובע שהבית שלו. אבל לדעתי זה הוכחה בגלל שהבית מעוקל על חשבון התשלומים שאני מקבלת בית משפט קבע שמגיע לי חלק מהעלות של הבית .

הבנתי שיש סעיף 32 שעל פיו אני יכולה לעקל את הבית לתשלומי מזונות ? האם אפשר להסביר לי איך אני יכולה לעשות את זה ואולי גם לעזור לי לכתוב את הבקשה .

עד עכשיו הוא חייב לי כמעט 100.000 שח . אנחנו גרושים כבר שנה .

תודה מראש לכל העונים .

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין