רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על פרידה מבן זוג לא יהודי? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
פרידה מבן זוג לא יהודי - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/11/2017 11:05
נפרדת מבן זוג - ידוע בציבור שאינו יהודי ולנו 2 ילדים בני 4+7.
להבנתי הדין היהודי אינו חל עליו ומבקשת להבין מה ההשלכות של זה בעיקר מבחינת המזונות ובכלל.

לידע כללי המשמורת שמבקש האב היא לאסוף הילדים פעם בשבוע ולהחזיר בערב (כלומר ללא לינה) ופעם בסופ״ש שני.

בהתייחס ליהדות - האם כלל החלקים מהם מורכבים המזונות אינם רלוונטים (מזונות הכרחיים, מדור ואחזקתו, חינוך ורפואי חריג) או בחלקן?

להבנתי מכוון שאינו יהודי, הדין האזרחי חל עליו אבל לא מצליחה להבין מה זה אומר ומה באשר לכך שלא נישאנו מעולם? האם יש
לזה גם השלכות כלשהן על תשלומי מזונות?

ובנוסף לכל הצרות אני כרגע בחופשה ללא תשלום מהעבודה בשל מחלה מתמשכת (נוצלו כל ימי החופש) ועל כן ללא הכנסות למעט הכנסה קטנה מנכס שקיבלתי במסגרת ירושה ובשלב זה עלולים כבר לפטר אותי כך שלא ברור אם יהיה לי לאן לחזור כשאחלים וגם אין בכלל צפי להחלמה.

חשוב לציין שהוא מרוויח משכורת מכובדת בהחלט ולא פחות חשוב לציין שהוא משלם מזונות עבור 2 ילדים מנישואיו הקודמים שהם בגילאי העשרה בסך 1500 ש״ח לשניהם יחד.

אשמח מאד לתשובות כמה שיותר מפורטות וברורות מערך דין מומחה בתחום.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין