רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - להשאר או ללכת?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/12/2017 16:33
שלום לכם

הגעתי לכאן מעמוד הפייסבוק שלכם אחרי שקראתי את הכתבה על הסיבות שמובילות כל כך הרבה זוגות לגירושין. מקווה לשמוע עצה טובה כי ברור שאתם "מבינים" בנושא פרידה וגירושין...

אז ככה,

אני נשואה 10 שנים ומכירה את בעלי מגיל 17, חובקים 3 ילדים.
אז ככה התחתנתי יחסית צעירה, שיצאנו יחד באמת תמיד היה כסף ואולי היה לי נוח הייתי ילדה לא יודעת ... התחתנו ואיך אומרים צללנו לתוך זה ,
הבאתי גם יחסית מהר את הבת הראשונה שלי ואז התחילו הבעיות , קללות דיבורים לא יפים עלבונות את לא יודעת כלום ,
לכי תיקראי תלמדי ... אני ילדה טובה מבית טוב , סתמתי אכלתי כל חרא שיצא ממנו למה , בכל פעם שרבנו שלף תויזה ויאללה סליחה ולכי לבזבז.

לפני שנה שנתיים עדיין תפס אבל מאז די נמאס לי ... לא ככה קונים אהבה.

בשנה האחרונה עשיתי מהפך ירדתי הרבה במשקל ואני נראית טוב.

מפה לשם התחילו סצנות קנאה , לפני כן היה בסדר שיש לי תחת כמו של אמא שלי .. ועכשיו שאני נראת טוב ואנשים מסתכלים עלי זה לא בסדר.

חושב שאני הולכת לאימונים ורוצה לבגוד כל מקום לאן את הולכת צלמי לי ... ביקש שאמחוק את הפייס והאינסטגרם כי ישלי עוקבים ואני זורמת בדיבור לטענתו.

כל ה10 שנים האלה באמת הרבה קללות ודיבור מסריח , לאחרונה זה החמיר . הבנות שלי כבר מפחדות ומבקשות שלא נריב, הוא מבחינתו לא רואה ממטר..

לא עוזר בבית כלום לא מסיבות לא טקסים כלום.. כבר שאלו אותי אם אני חד הורית ...

עובד עד מאוחר באמת מפרנס . אבל הגעתי למצב שאני יושבת וחושבת אני לא אוהבת אותו !! אין אהבה כבר זה נטו נוחות ....
לא יודעת כמה אוהב אותי אמר לי שאם נתגרש לא אקבל שקל כי יש לו הרבה כסף ולא רוצה לחלוק חצי חצי מבחינתו זה שלו!
אנחנו לא שוכבים אני לא נמשכת אליו , כבר אמר לי שאני לסבית ומה לא ...

מאוד קשה לי היחס בבית זה כמו שותפים אי אפשר לפרט פה הכל אני חווה אלימות מילולית על בסיס יומיומי כמעט ,
אני עצובה ממורמרת קמה בבוקר מארגנת תילדים ובורחת מהבית שלא אתקל בו לא עוזר כלום ואם כבר עוזר מאשים אותי שאני לא יודעת איך לארגן תילדים...

כל הזמן אומר תהיי אישה של בית מבחינתו שבי בבית תבשלי תנקי וגם לא ללכת לעבוד...

אני אובדת עצות ... בא לי אהבה להיות עם גבר שיאהב אותי שיהיה לי כיף לקום בבוקר לצידו... אני מתה מפחד מפני גירושין כי הוא אמר לי שימרר את חיי שאהיה זונה ומה לא ...

מה אתם חושבים? מה לעשות, להישאר או ללכת?

אני כבויה בא לי להיות מאושרת אני בת 32 זה הזמן וגם רוצה שלילדים יהיה טוב.

תודה

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין