רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - איך אני יוצאת מהמצב הזה בבית?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/02/2018 08:51
אשמח לעצות או חיזוק אפילו, אני בטוחה שיש לכם ניסיון במאות מקרים של זוגות שהחליטו להתגרש ובמקרים של סכסוך עמוק בין בני זוג נשואים...

החודש אנחנו נשואים 7 שנים. ו 7 שנים שלא טוב לי. טוב לי לפי תקופות. הבעל מראה שהוא השתנה לתקופה של גג חצי שנה והכל חוזר. קשה לי אני כבר באפיסת כוחות. אנחנו כבר חודשים שלא מסתדרים...

אני בהריון 5 הריון שהוא התחנן שרוצה שהוא באמת ישתנה והראה נוכנות והקפיד בעבודה וחזר לעזור עם הילדים. חשבתי אנחנו מתחילים להסתדר אבל זה תמיד שם אין לי בו אמון בכלום.

כבר גילתי 7 פעמים על בגידות שבגד בי במהלך השנים האלה. כל הפעמים זה היה רק טלפונית לא נפגש עם אף אחת רק עם אחת תפסתי אותו לפני שנה וחצי.

הלילה בדרכי לשירותים ראיתי אותו שוכב עם הטלפון והוא מיד נבהל עשיתי כאילו לא ראיתי ונכנסתי לשירותים שיצאתי הוא עשה את עצמו ישן אני חזרתי לסלון. הבוקר כבר היה בעבודה שקמתי ושחזר מהעבודה התקלח בדקתי את הנייד שלו וראיתי שהוא שוב באתרי היכרויות.. נמאס לי מהחיים האלה כואב לי הנשמה מרגישה עצורה בתוך כלא הוא לא מוכן לשמוע גירושין.

הוא לא יודע שראיתי שחזר לאתר היכרויות. בא לי לעשות הפסקת הריון. בא לי לברוח מהבית להעלם. אפילו מצידי לעזוב לו את הילדים...

אני כותבת את זה ובוכה אבל אין לי ברירה אני מרגישה שלבסוף ישבר ויקרה משהו. בבקשה עצות חכמות

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין