רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - רוצה להתגרש ולא יודעת איך להתחיל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
28/02/2018 15:38
רוצה להתגרש כבר קרוב לשנה.. בעלי אמנם עוזר עם הבנות בבוקר ושולח לגן ורוב הזמן מחזיר אממה.. ביום שהוא לא הולך לעבודה הוא לא לוקח את הבנות לגנים.מתעצל אין מילה אחרת לתאר.שלא נדבר על חוסר אחריות כשאני חוזרת מוצאת בית מבולגן כרגיל עם כילים עד למעלה ריצפה מטונפת וערימות כביסה.
הגדולה לא רוצה ללכת לחוג כי ראתה כל היום יוטיוב והתעייפה...(אני בטוחה)
את הבת האמצעית שלא הרגישה טוב ובגלל זה לא הלך לעבודה רואה אותה חצי ערומה ומתברר שגם לא לקח אותה להיבדק
והקטנה כולה מקושקשת בטושים על הגוף.
(והבנות נראו גיפה ללא מקלחת או הגנייה כלשהי.)
הצעתי לו שאזמין היים מנקה והוא אמר מנגד שהוא יארגן ויסדר את הבית.
בקיצור..ולעניין שייח אין בינינו יותר מידי יחסים אינטימים גם האהבה הייתה וחלפה כלא הייתה וכל זה נמאס לי.

אני מפרנסת את המשפחה יוצאת לעבוד ב6 וחוזרת ב 5 בערב ולפעמים ב 7 ואני מרגישה שאני קורסת. (אני עובדת בעבודה גברית וקשה) אני לא אוהבת אותו יותר ולא מעוניינת לשקם כלום ניסינו בעבר להתייעץ עם פסיכולוגית מהמרכז לאלימות במשפחה בגלל שהיו כמה מקרים של אלימות כלפי. היום האלימות שאני חובה היא נפשית. ללא תמיכה שלו הקשבה או עזרה עם חוסר אכפתיות ואדישות שאין לתאר.....לא סומכת עליו בגרוש....

אני רוצה להתגרש - לא יכולה להמשיך לחיות ככה. איך עושים צעד ראשון? איך פותחים הליך גירושין? האם זה חייב להיות בבקשה ליישוב סכסוך או שיש דרכים אחרות?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין