×
רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר


פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - הגיוני שישלם רק חצי מזונות?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*


*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/03/2018 08:15
בוקר טוב וחג שמח.

הגרוש שחי חי בחו"ל כמעט 4 שנים. גרושים קצת יותר משנה וחצי. בחודש אוגוסט האחרון הגיע לארץ לביקור של שבועיים לאחר 7 חודשים. מכיוון שהילדים היו איתו כמעט שבועיים מלאים, באותו חודש שילם רק מחצית מהמזונות. כאשר שאלתי למה אמר שזה בגלל שבשבועיים האלה הוא דאג לכל צרכיהם ולכן לדעתו לא צריך לשלם.

כמובן שבהסכם גירושין אין סעיף כזה שאם הוא מגיע לחופשה בארץ אני צריכה לחלוק איתו בהוצאות שלו. בנוסף הוא גם אמר (כתב במייל) שאין שום שופט שיפסוק שמגיעה לי המחצית הנותרת. יש עוד חוסרים מצטברים פרט למזונות האלה. ההורים שלו ערבים אבל הם כבר בני 80 וחולים ולרוץ ולתבוע לא נראה לי כאופציה הוגנת.

השאלה שלי היא אם יש אמת בדברי הגרוש -שאכן הוא יכול, על פי חוק או הגיון, למנוע תשלום מזונות בזמן שהוא בחופשה עם הילדים, בארץ או בחו"ל.




רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין