רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - חייבת להתייעץ עם עורך דין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
30/04/2018 18:40
אני נשואה כבר כמעט 3 שנים עוד מלפני החתונה היחס של חמותי אליי היה תחת אפליה וצביעות גרמו לי לסיבוכים רבים
יש כלה נוספת במשפחה שכל הזמן ממלא לכולם את הראש עליי ולכן כל המשפחה של בעלי לא בקשר איתנו כמעט.
נולדה לי ילדה בשבוע מוקדם ביליתי איתה בפגייה תקופה מסויימת.
מאז ההריון הכל יותר ויותר התדרדר.

גם במהלך ההריון
אני יודעת שאני לא טלית שכולה תכלת אני גם מתפרצת וצועקת ונפגעת מלא וכשאני נפגעת יוצא ממני משהו מאוד רע!
אבל יש לציין שאני עושה הכל בשביל הבית אני עובדת ומרוויחה משכורת יפה יחסית למישהי שעובדת במשרת אם.
יש לנו חובות מעל 250 אלף שקל בעקבות התנהלות כלכלית לא נכונה ואני זו שלא ניידת וסופגת הרבה מהמצב הזה!
ועדיין יש חוסר הערכה לרוב לא תמיד אבל הרבה פעמים
כמו את כלום ואת שום דבר או אם אני אומרת לו אבל בישלתי בשבילך לפחות תעריך אומר לי מה אתם לי מצידי תזרקי את זה את לא עושה לי טובה
יוצא מצב שאני עושה מלא דברים בבית לבד והוא לא מעריך ומכבד.
יש לציין אבל שיש ימים שהוא מדהים עושה כלים מטפל בילדה מפרגן בארוחת ערב והכל אבל שמתפוצץ בנינו ריב הוא הכי מכוער שיש!

השפלות בלי פוסקות מצידו אבל מצד שני צרחות ובכי כי לא מבינים אותי.

במהלך השנים התחלתי כבר להרגיש שאני לא מרגישה אליו כלום לדעתי חוץ מדווקא וחוסר רצון של אם ו... אני אתגרש בגלל שעברתי מול משפחתו שנים של גיהנום איני מעוניינת שיראו את הילדה בלעדיי יכולים להרעיל אותה עליי!

ועם החובות מה עושים איתם איזה בנק יסכים לתת לי הלוואה אם אין לי פיקדון רק בשביל להפריד חשבונות?

מצד שני אין מצב שכזה מתפוצץ לריב הוא מנסה להוציא אותי בחוסר מסוגלות הורית או לטמטם אותי ולהקליט.

איך ממשיכים מפה?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין