רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - למה רוב הגרושות כל כך רעות?!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/12/2019 15:15
ואני שואל שאלה פשוטה: למה? למה רוב(מדגיש הרוב) האמאהות הגרושות ככ רעות, אגואיסטייות
ככ לא בוחלות באמצעים ומבחינתן הכל מותר
ושמדובר באבא.. זה כרוך וחייב לעבור בערכאות ובכל מיני טרום תהליכים קשים. ולשלוח מכתבים ותסקירים ועוד הרבה הרבה עניינים שכחלק מהתהליך גורמות לילדים ככ הרבה סבל ובמקרים רבים לניכור כנגד ההורה והוא בדכ האבא (לא תמיד אבל בדכ) צריך לזכור כי הם הילדים שלנו עוד מעט כבר יהיו בעצמם מבוגרים, אוטוטו יקחו עמם את הערכים מהבית.. את הגועל ואת הסבל ויתחילו בחיים שבורים בגלל האמא שלהם שבדוגמת פוסט זה
גרמה להם לכל זה.. העניקה לילדים העוללים שלה חיים קשים, סבל רב.
עכשיו נעצור לרגע... כן? ניקח אוויר.
נחשוב ונדאג לילדים שלנו רק להם לא אנחנו ונעשה הההההכל על מנת לרכך להם את המכה העיקרית פירוק התא המשפחתי!! וזה לפני כל ים הטינופות שעפות עלהם הקטנט ים והמסכנים.
אמא ואבא היקרים לילדים מכל ואנחנו אחראים להם
די כבר!!
נמאס מכל זה
המערכת הרקובה הזו והתהליכים הנוראיים שעלינו לעבור.
זה יכול להיות פחות קשה, פחות רע, עם טעם פחות טוב- אבל מכבד!, לא מקניט ולא מנכר ולא כל הרוע מכל הסיפורים האישיים של כל אחת ואחד
אין כוח גם ככה החיים לא פשוטים וכל יום הוא אתגר
מקווה שהמסר שלי הובן

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין