רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - רוצה לשמוע דעה מקצועית
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
16/12/2019 10:26
אני נשואה עם שני ילדים אנחנו די צעירים בעלי עובד די קשה ולכן לקחתי עלי את העול וגם קצת כי ראיתי שלבד לא מערב את עצמו.

אני מארגנת בבקרים שמה במסגרות אוכל ניקיונות וכמובן גם עובדת ,בקיצור ממש אם חד הורית.

בשנתיים האחרונות בעלי כבר יש לו יותר זמן אבל יותר נוח לו לא לעשות כלום להתעורר מאוחר ואפילו להעמיס עלי לזרוק מגבת ברצפה להשאיר כלים בכיור. אני נפשית ופיזית מותשת מאוד גם היחסים שלנו לא להיט הוא מגיע מהעבודה מסתגר לו בחדר משחק אם עצמו מעשן (ירק) נזכר בי שהוא חרמן וכמובן שאני כבר מותשת וגם לא ממש בא לי מהעצבים עליו.

אני מרגישה מנוצלת אני לא סבלנית בא לי לבכות מכל דבר מהעצבים שאני נמצאת במקום שלא טוב לי לא מעניין אותי כבר אהבה ולהילחם כי כבר ניסיתי אני כבר לא שם בכלל הוא מפוצץ באגו בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת אני כבר לא סבלנית עם הילדים בכלל מרגישה לא מאושרת רוצה להשתחרר מהכלא הזה.

כילדה להורים גרושים ולהתגרש מגבר מפוצץ באגו שבקושי מתייחס לילדים קשה לי לראות את זה שנהיה גרושים כי הילדים אוהבים אותו מאוד ובטוח זה יהיה מכוער וגם הפחד איך אני אסתדר לבד כלכלית. האמת שאני גם פוחדת להשאר לבד. אין לי מושג האם כדאי ללכת לכיוון של גירושין או לנסות לעשות משהו, אם זה בכלל אפשרי עדיין, לשקם את הזוגיות שלנו.

מה דעתכם?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין