רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - מה הסיכויים שלו?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
14/04/2020 12:52
אני הוצאתי צו הגנה נגד בעלי שהיה אלים כלפיי מילולית על בסיס קבוע ופיזית לעיתים רחוקות. הוא הורחק לשבוע.

בדיון בנוכחות שני צדדים השופטת החזירה אותו הבייתה בהסכמתי (לאחר לחץ מהצד השני) לחודש.

בזמן הזה אנחנו אמורים להגיע להסכם.

אנחנו גרים בשכירות, משכורות דיי דומות הוא יותר ממני ב-1000 שח. הילדים בגילאי 5.5, 3.5 ושנה וארבע. הם הציעו בפגישה שהייתה הסדרי ראייה של 2 לילות בשבוע פלוס כל שבת שניה.. אני לא הסכמתי כי הוא היה אבא הכי לא מעורב וכי הילדים קשורים אליי מאוד ובגלל שהוא קצר והיה אלים כלפיי.

ברור לי שזה מהלך טקטי כדי לא לשלם מזונות.

בנוסף הם הציעו הסכם שלום בית / גירושין פלוס התחייבות לטיפול מצידו. סדנה לכעסים וטיפול פרטני.

אני חשבתי על זה והסכמתי. וחייתי איתו כאילו אנחנו הולכים לשלום בית. לפני כמה ימים שאלתי אותו מה קורה עם ההסכם? והוא שאל מה אני רוצה שיהיה כתוב אז אמרתי לו שלשני הגדולים אני רוצה לינה אחת בשבוע ועוד צהרים משותפים ושבת פעם בשבועיים. ולתינוק רק מפגשים בלי לינה עד שיגדל קצת.

הוא התהפך עליי ברגע והודיע שהוא הולך על משמורת משותפת לגדולים ומדורגת לקטן. פלוס מזונות מצומצמים עד שיגיעו לגיל (אני מניחה שהכוונה לגיל 6).

עכשיו אני שואלת, לאור עבר אלים כלפיי וחוסר מעורבות שלו בחיי הילדים (מלבד צהרים אחד שהוא איתם בשבוע) מה הסיכוי שלו לקבל משמורת משותפת או הסדרי ראייה מורחבים אם נלך למשפט?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין