רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - מה אתם חושבים?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
30/07/2020 13:12
בעלי קיבל את המכתב המבשר על בקשתי למעבר דירה + יישוב סכסוך. כמובן שכעס. תכננתי לספר לו היום בערב ולא הספקתי כי היתה לי משימת מבחן בית לראיון.

הוא אומר שיקח את העורך דין הכי תותח שרק ימצא וידאג שהילד יהיה בחזקתו בלבד והוא רק ירשה לי לבקר אותו 1-2 פכמים בשבוע (תינוק בן 11 חודש שאני המטפלת הבלעדית שלו ואיתו 24/7 ועדיין על חלב שאוב שלי, ועדיין מתעורר מלא פעמים בלילה! ורק אני נגשת לטפל בו כי רק אני מצליחה להרדים אותו. והוא מבקש רק את מאמא. וכמעט כל יום ב5-6 בבוקר מבקש לישון עלי. על החזה שלי. את התינוק הזה הוא רוצה להרחיק מאמא מטעמי אגו כדי שחמותי תטפל בו. מה הסיכויים שלו למשמורת מלאה עליו? אני בכלל דיברתי איתו שיותר בריא וטוב לילד לחלק באופן שיוויוני בערך את הזמן וחשוב לי שהוא יהיה פעיל באופן מלא בחיו ולי אין אף כוונה להרחיק אותו מאביו ...לפתע פתאום הוא מוכן ומרשה שאעבוד, רק מהבית, מוכן לחכות שנה עם הריון נוסף (דרש מקודם מידית)... מבקש ממני לבטל הכל ומחר הולך לעו"ד

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין