×
רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר


פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - מה דעתכם על הדרישות האלו?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*


*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/11/2020 10:07
שאלה בנוגע להתנהלות תיק השקעות:
סבתי נפטרה והיה לה תיק השקעות בחברה מסויימת. מסרנו לחברה במייל תעודת פטירה, צוואה וצו ירושה. הם אישרו שהם קיבלו. היורשת (היחידה) ביקשה לסגור את התיק שלה ולמשוך את הכסף ויש שתי בעיות.

האחת, הם מתעכבים בסגירתו 2. הם טוענים שבימים רגילים הם קובעים פגישה עם עורך דין מטעמם לאימות זהות היורשת, אבל בגלל שאלו ימי קורונה הם מבקשים שהיורשת תפנה לעורך דין מכספה.

לדעתי הם לא רשאים להשאיר את התיק פתוח ככ הרבה זמן אחרי שהם יודעים שהיא נפטרה ושזו אחריותם לזהות את היורש ולהעביר אליו את הכספים. האם אני צודקת?

יש לציין שבצוואה כתוב מפורשות מי היורשת והיא יצרה איתם גם קשר והם אישרו שהם מבינים שהיא יורשת יחידה. בנוסף, ליורשת אין יכולת כלכלית לפנות לעורך דין מכספה.




רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין