×
רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר


פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - זה כנראה הולך להיגמר בתביעת גירושין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*


*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/11/2020 13:55
אז ככה אחרי אינספור ניסיונות לסיים את זה בהסכם מכובד ובלי מלחמות מיותרות ואינספור קשיים וניסיונות סחיטה שהאישה הערימה, זה כנראה הולך להיגמר בתביעת גירושין בבית משפט.

כרגע אנחנו בתהליך מהו"ת של יחידת הסיוע, שעתיד להיגמר ב30/11, ולאחר מכן אני יכול להחליט איפה לפתוח את התיק. איזה בית משפט היום עדיף לגבר הרבני או משפחה? אני יודע שפעם היה עדיף לגבר ברבני.

אני אתן קצת רקע: יש לנו נסיכה קטנה בת שנתיים וחצי, ואני מאוד רוצה להיות אבא מעורב ולקחת חלק חשוב בגידול שלה. משמורת משותפת מלאה יהיה לי מאוד קשה לקיים בגלל ענייני עבודה ומרחק (המסגרות החינוכיות יהיו בקרבת האם). יש הפחתת מזונות במשמורת של 9/5? אני מרוויח באזור 12 נטו והיא 7.5 . כמה מזונות ומדור בערך בית המשפט יפסוק? ( שילמנו שכ"ד של 3000 ₪ שגרנו ביחד). מה מקובל מבחינת הוצאות משותפות על חינוך וכדומה? יחס הכנסות / חצי-חצי?

אשמח לשמוע את חוות דעתכם המלומדת בנושאים שהעלתי + האם יש לכם משרד באזור חיפה / הצפון?




רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין