רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - חייבת לצאת מהמצב הזה!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
09/02/2021 09:40
אני נשואה 4 שנים, עם שני ילדים בני 3 ו2
כבר שנתיים חווה אלימות מילולית קשה מאוד מהבעל גם בבית מול הילדים ולפעמים גם בחוץ מול אנשים זרים.. מעבר לזה עוד המון דברים כמו הסתרות ואלימות כלכלית ממש הייתי צריכה להתחנן בפניו שיביא לי כסף לקנות משהו לאכול לעבודה.
הוא מסית את הילדים המון נגדי, מולי בפנים ואומר עלי דברים רעים.

דיברנו המון וכלום לא עזר, לא מוכן ללכת לטיפול זוגי, בנתיים המצב רק מחמיר. ניסיתי בכל הכח לשמר את התא המשפחתי בעיקר בשביל הילדים וגם כי אין לי גרוש פשוט! לא יודעת איך אוכל להסתדר בכל התהליך בלי שקל. אני עובדת אבל יש לי חובות קודמים ככה שבסופו של יום מה שנשאר הולך לבית, אין לי אפילו כסף לקנות לעצמי הלבשה תחתונה פשוטה.

ביום שישי לפני שבוע הוא הוא קילל אותי בלי סוף וזרק עלי טושים של הילדים ומסרק עד שהתפרצתי ודרשתי שלא ידבר אליי ככה וזה הוביל למהומה ולהתמוטטות עצבים מצידי ובכיתי וצרחתי בלי סוף שיניח לי וכל זה לעיניי הילדים, הם התחילו לבכות ונבהלו ממש לראות אותי ככה. מאז הוא ממשיך לקלל אותי "באוויר" לעיניי ואזני הילדים ולהסית אותם נגדי, כל מה שאני אומרת הוא אומר אל תתייחסו לחולת נפש משוגעת. ניסיתי לדבר עם אמא שלו לבקש עזרה אבל היא אומרת לי שאם הוא מתנהג אלי ככה סימן שמשהו מציק לו. אין עם מי לדבר גם מהצד הזה.

לא מדברת על זה גם שהוא הורס לי את העסק שבניתי במו ידיי בקשיים רבים ופשוט מבריח לי לקוחות בכוונה וכשהם מגיעים אלי הוא מגעיל ממש ופוגם לי במוצרים לפני שהם נמסרים ללקוחות.
פניתי לעובדת סוציאלית לקבל הדרכה וסיוע וטיפול "משפחתי" זה גם בתשלום של 180 שח אחרי סיבסוד ואני מבקשת כל פעם ממישהו אחר שיעזור לי בזה.

אני רוצה להתגרש, ביקשתי הלוואה מכמה מקומות כדי שיהיה לי לעורך דין ולתקופה של כמה חודשים עד שיהיו בינינו הסדרים, זה ייקח כמה חודשים לפחות ולא מאשרים לי הלוואה באף מקום כי יש לי היסטוריית אשראי לא טובה, ממש נכנסתי לברוך כלכלי בגללו בשנתיים האחרונות. ואין לי תמיכה כלכלית מהמשפחה.. אין להם גם איך לעזור לי כלכלית.. כבר ביקשתי כמה פעמים הם בעצמם במלחמת השרדות כלכלית.

פניתי גם לרווחה אבל הכל ככ איטי שם ואני חייבת לצאת כבר מהסיוט שאני חייה בו.

אפעם בחיים שלי לא ביקשתי עזרה, בחיים! תמיד הייתי בצד הנותן תמיד אספתי כסף ואוכל לאמהות עם תינוקות ומשפחות שהיו זקוקים לכך תמיד תרמתי בסתר.. אני ככ מתביישת לבקש עזרה, אבל אין לי ברירה אחרת. אני לא רוצה להיות הסיפור הבא!! בבקשה תעזרו לי.

אני מתחננת ממש.. אם יש פה עורכת דין לענייני משפחה שתוכל לייצג אותי בחינם אני ממש אודה לה. אני יודעת שזו חוצפה לבקש דבר כזה.. אבל אין לי ברירה אחרת.. ממש מתחננת לעזרה.
בדקתי ולא מגיע לי סיוע מהמדינה בגלל המשכורת שלי.. ששוב פעם הולכת לחובות שלי, פניתי לנעמת וגם שם אין להם יכולת לסייע לי בגלל המשכורת.

כל כך מתביישת שאני מבקשת תרומה ממישהו אחר כותבת את המילים האלו בבושת פנים.. אני ממש במצוקה.

בבקשה תעזרו לי לצאת מהמעגל הנוראי הזה, ממש מבקשת עזרה.

אני יודעת שהוא ייכנס איתי למלחמה קשה מאוד וישאיר אותי עם כמה שפחות דברים ויעשה הכל כדי להכנס בי ולא לשלם לי מזונות או לשלם כמה שפחות. אני חזקה למען הילדים שלי והם היחידים שמחזיקים אותי בקו השפיות, בבקשה תעזרו לי, בבקשה!!

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין