רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - חוב מזונות והשלכותיו
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/07/2017 10:59
חוב מזונות - אני ילידת ארהב ועליתי לארץ בגיל 5, לקראת גיל 6 . לפני שעזבנו אמי ואני לארץ הוריי עשו הסכם גירושים בו נכתב שלא תדרוש מזונות , ולא מזונות אישה - למיטב זכרוני לא נכתב בפירוש ״מזונות ילדה״ .

אבא שלי בשלב הזה היה תושב חו״ל כבר 7-8 שנים לפחות!

כשהגענו לארץ אמי תבעה מזונות ילדה, והתנהל משפט בו עורכת דין ייצגה את אבי , אך הוא לא היה נוכח בפועל.

מבית הדין הרבני באמריקה נשלח מכתב לאמי שהיא מפרה את הסכם הגירושים והיא צריכה לחזור לארה״ב למשפט (היא לא באה למשפט ).

שאלתי היא כזו - כרגע אני מסתכלת באתר ביטוח לאומי וכתוב שאחד הקריטריונים כדי להיות זכאי לדמי מזונות מביטוח לאומי הוא שהחייב היה תושב ישראל ביום מתן פסק הדין , או תושב ישראל ב-24 חודשים מתוך 48 החודשים שקדמו ליום מתן פסק הדין.
אז מה קורה פה בעצם? מצרפת צילום מסך מהאתר של ביטוח לאומי.

כרגע אני כבר בת 26, אך החוב עדיין קיים ויש צו עיכוב יציאה מהארץ לאבי שעדיין נמצא בחול.

יש למישהו הצעות או דרכי טיפול?

תודה רבה.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין