רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
הוספת תגובה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - מעמד אישי - דרכון גרמני
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
30/07/2017 09:35
שאלה בקשר להוצאת דרכון גרמני...
כשהתחתנתי (5 שנים) ויתרתי על השם משפחה הקודם שלי (הגרמני), ובתעודת זהות כתוב רק השם משפחה של בעלי (ארגנטינאי).
לפני שנתיים הגשתי בקשה לדרכון גרמני (יש לאבא שלי) וביקשו ממני הרבה מסמכים, שצריך להעביר לאישור בגרמניה... אז המסמכים צריכים להיות מתורגמים וחתומים על ידי נוטריון לגרמנית (כולל תעודות לידה של הילדים שכתובים בעברית ובאנגלית, וכולל תעודת לידה של בעלי עם השם הנוכחי שלי שתתורגם לעברית+אנגלית+גרמנית).
באתר של משרד הפנים ראיתי שאני לא יכולה להוסיף עכשיו חזרה את השם שלפני הנישואים כי לא עברו 7 שנים, למרות שזאת האופציה הכי נוחה וקלה.
האם יש פה עו''ד שיכול לעזור במה שאני צריכה (כמובן בתשלום...)??

אולי כן יש סיכוי להחזיר את השם בת.ז??

חשוב לציין שאני חייבת את זה מהר כי החוק לגבי דרכונים בגרמניה שונה להבנתי ולילדים שנולדו משנת 2015 אפשר להוציא עד שנה מהלידה והקטן שלי נולך ב9.9.2016 ככה שיש לי חודש.

תודה

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון | דרושים
קידום ובניית אתרים לעורכי דיןקידום ובניית אתרים לעורכי דין