רוצה להיפגש עם עורך דין מבלי לצאת מהבית?
לאור המצב בישראל ועל מנת לאפשר לך להמשיך ולקבל שירות משפטי מעולה, תוך שמירה על בריאותך ועל בריאות הציבור, משרד עורך דין שרון סגל מפעיל שירות דיגיטלי אישי ומתקדם.
מהיום ניתן לנהל פגישת וידיאו עם עורך דין ממשרדנו, להתייעץ ולקבל תשובות - מבלי לצאת מהבית!
לקבלת מידע נוסף ותיאום פגישת וידאו פני/ה אלינו:
שלח פרטים
רוצה לדעת יותר על אני רוצה שייתן לי שקט...? שאלות ותשובות בפורום הגדול והמוביל בישראל, בהנהלת עורכי דין מנוסים...
אני רוצה שייתן לי שקט... - פורום גירושין ודיני משפחה בניהול עורך דין מנוסה
לוגו דיני משפחה בכבוד הדדי
עורך דין לשירותך 077-997-4020

חיפוש ייעוץ משפטי מהיר

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/12/2019 18:15
מרגישה מתוסכלת מהגרוש שלי. יש הסכם גירושין חתום. נפרדנו ב2016 משך אותי למעלה משנתיים עד קבלת הגט. לבסוף נאלצתי להתפשר על הכל ולהסכים להסכם שלו על מנת שרק ייתן לי גט.

לאחר הגירושין הגרוש לא עמד בהסכם מבחינת חלוקת הרכוש וסגירת החשבונות והמשיך לא להגיב בכל הקשור לסיום ההליך. הוא מצלם אותי בסיסטמטיות - צילום וידיאו בכל מפגש עם מבט של חיה שרוצה להרוג. האמת זה ממש מטריד ומפריע. שלחתי לו מכתבים שזה מטריד אותי ושיפסיק ואף קיבל גם צו הרחקה בעקבות התנהגותו המטרידה אך עדין ממשיך לצלם ולנהוג בי בסוג ש אלימות לפי משרד הרווחה. אני כבר אוזלת יד לא בא לי להוציא עוד כספים על עוד עורכי דין ובסוף הם אומרים לי לדבר איתו ושהם לא מצליחים לתקשר איתו. אני עובדת ממש קשה ומרגישה שכל הכסף הולך למלחמות על כלום.... רק רוצה שקט ושיתן לי לחיות ויעזוב אותי לנפשי. מה עושים? מיואשת כבר

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
sharon.segal1@gmail.com

שעות פעילות: 08:00 - 20:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון
קידום עורכי דין ובניית אתריםקידום עורכי דין ובניית אתרים