אני הצד השני מאמא של הילדים אותי הם לא יכולים לתבוע כי אני זואות שמגדלת מפרנסת ודואגת להם לקורת גג במשך 7 שנים מאז שהיו קטנים ונזרקו אצלי בלי מזונות אני אלמנה אני שנה לפני פנסיה
אמא של החתן שלי לשעבר לא הסתבכה עם הבנק כדי לפרנס 4 הילדים במשך 7 שנים שהבן שלה זרק ונטש אותם לגורלם בלי קורת גג בלי אוכל וביגוד בגלל שתמכה בו שבגד באשתו
הגדול היה בכיתה א
השני בגן ושני הבנות בגן
אם הילדים לא יכלה לעבוד כול הזמן היו חולים לא היה מי יקבל אותם מהגנים
היתה האם הילדים עובדת בקשיים כדי שיהיה לה לתת להם אוכל היתה מרוחה 1000 שקל ברגע שאב הילדים היה עובד ומבזבז על הפלגש שלו
במשך שנה שלמה ואז אני נכנסתי לתמונה
היום הילדים בהחזקתנו אבל הוא חא משלם מזונות יש צוו מעצר נגדו
הם לא יכולים לתבוע אותי כי אני זואות המפרנסת ביחד עם האם הילדים שעובדת בגן ילדים במשכורת 3.000 יש לה 20 שעות עבודה למרות שזה לא מספיק כי אחרי 7 שנים הילדים הם גדלו הגדול לפני בר מצווה מי הלך לקבץ נדבות כדי לתת לילדים האלה אוכל אני לא אמא של החתן שאני רוצה לתבוע
זה רבע ממה שעברנו בגלל החתן לשעבר
שלא נתן ז
מזונות וגם את הסדרי הראיה לא בא לקחת בזמנו את הילדים מאז הילדים לא מעונינים בקשר איתו הם נסו לצור קשר עם האבא האבא דחה אותם ברחוב היה רואה את הילדים או בבתי כנסת היה מתיחס אלהם כאלו לא מקיר אותם
אז הילדים לא צרכים לאכול צריך לרחם על הילדים האלה כדי שיוכלו לקבל מה שהשופט קבע ושלא יתחמק מלשלם מזונות הם הוא לא ישלם שהמשפחה שלו תשלם