ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - לפני חתימה על הסכם ממון
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/12/2017 08:49
פ.ק 10/12/2017 08:49
אני רוצה להתייעץ על משהו ואשמח אם תעזרו לי להבין מה אני עושה מפה.

אני והארוס שלי ביחד שנה.

שנה מדהימה מלאה באהבה הוא בעצמן גבר מדהים , אוהב, דואג אכפתי תמיד מחמם תלב עם המילים היפות שלו לא קנאי (חשוב מאוד כי יש לי מלא ידידים) זורם עם האופי שלי (אופי לא קל , דיבור פתוח לפעמים קצת יותר מדי ) סהכ מושלם.

לארוס שלי יש בית, סבתא שלו שנפטרה החליטה להוריש חצי מיליון שקל ולתת לו אותם והוא כמובן לקח משכנתא וקנה בית.

לפני 4 חודשים נפתח דיבור על הסכם ממון הוא רצה שאני יחתום ואני לא הייתי מוכנה והיה ויכוח והוחלט שלא עושים הסכם ממון ונסגר הנושא. לפני שבוע אני מגלה שהוא מחפש כל מיני הסכמים על הסכם ממון באינטרנט וכששאלתי מה הסיפור, אמר לי שאבא שלו רוצה להחתים אותי על ההסכם ושאין לו מה לעשות אם זה, לקחתי אוויר עם כל הכעס שלי ואמרתי אוקי.

אני אחתום על ההסכם אבל בשום אופן לא הסכם שידפוק אותי מכיוון שאם אני הולכת לשלם על המשכנתא ביחד איתו שנתחתן ולשלם על שיפוץ קומפלט שהבית צריך אז אין סיבה שאני לא אראה שקל אם נתגרש חלילה ביקשתי 30%.

הנושא הזה נח לכמה ימים והיום זה היה הקש ששבר את גב הגמל , אני מגלה שלאבא שלו יש אחוזים בבית, שאגב הסבתא הזו שהירושה ממנה בכלל אמא של אמא של.

אבא שלו בכלל לא עוזר לו עם המשכנתא ובנוסף לכול אני צריכה לשלם כשנתחתן על המשכנתא ביחד עם חבר שלי וכל זה שיש לאבא שלו אחוזים ? בפועל אותה ירושה הייתה של חבר שלי בלבד אין לי מושג איך לאבא שלי בכלל יש אחוזים (חבר שלי קצת תמים)...

מה אתם ממליצים לעשות עם ההסכם ממון? איך אני שומרת כבר עכשיו על הזכויות שלי למקרה (שלא יבוא) של גירושין מבן הזוג בעתיד מתישהו?

אשמח לשמוע חוות דעת של מומחה בתחום.

שבוע טוב.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון