ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - משבר כלכלי ומשבר בזוגיות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/12/2017 09:02
ויוי 10/12/2017 09:02
אני ובעלי נשואים 19 שנה, 3 ילדים. אין לנו הסכם ממון או משהו כזה (חברה אמרה לי שחבל שאין כזה).

אנחנו בעיצומו של משבר כלכלי רציני, פשיטת רגל (מעסק כושל שהיה לו) , ללא בית. המשבר פגע מאוד ביחסים בינינו.

תמיד יש לי הרגשה שהוא מעלים ממני כסף.

פעם אחת חיפשתי לו בדברים ומצאתי 3000 שח מוחבאים היטב. שאלתי אותו על כך, טען שהוא קיבל מאמא שלו חלק וחלק מדברים שמכר, ושהוא חוסך על מנת לרכוש אופנוע. הטענה שלו זה שבגלל שיש חובות, הוא לא סיפר כי זה היה הולך לשם ומאוד חשוב לו כלי תחבורה. העברתי את זה.

השבוע גיליתי שאבא שלו ייתן לו בעוד שבוע 10000 שח כדי לעזור לנו. הוא לא סיפר לי, אלא אמר שאבא שלו ייתן לנו 500 שח כל חודש. דיברתי איתו על זה, שוב, הבן אדם לא רואה את הטעות שלו. טוען שרצה להבטיח את התשלום החודשי לכונס. ולא שנבזבז את זה לדברים אחרים. חשוב לציין שנכון להרגע אנחנו חייבים וועד בניין, ותשלום מים. איך הוא לא חשב לשלם את הדברים האלו?
מה עושים?

אני על סף יאוש. אוהבת מאוד, גם הוא לדעתי, אבל החוסר אמון והחבאת כספים לא נותנים לי מנוח. אני חושבת על גירושין וזה מלחיץ אותי - לא יודעת למה.

כל מה שאני אומרת, איכשהו זה מתהפך נגדי. שאני לא מאמינה לו, שאני מחטטת לו וכו'.. לא מבין שכל פעם מחדש אני מוצאת הוכחות.. הוא טוען שכל מה שהוא עושה זה מדאגה ומחשבה למשפחה.

איך מתמודדים מול מצב כזה של משבר אמון, משבר בזוגיות, משבר כלכלי עמוק ומחשבות על פרידה וגירושין?

אני חייבת לשמוע דעה של עורך דין שמבין ומטפל במקרים כאלה... בטוחה שיש לכם המון ניסיון במקרים דומים.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון