ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - נלחם על משמורת משותפת
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/12/2017 22:52
אלכס 13/12/2017 22:52
מה ביקשתי? להיות אבא לבת שלי? לגדל אותה בנחת? 7 שעות בשבוע זה מה שיש לי עכשיו... ביקשתי לפתוח את ההסכם ניסיתי איתה בהידברות אפילו באתי לקראתה עם ההצעה כל פעם מחדש. לעשות בהדרגה כדי שתתרגל...

והיא? איומים איומים איומים.. מציעה לי הצעה בזיונית שכמובן לא מאפשרת לי להיות אבא רציף ועוד מאיימת עלי שלא אקבל כלום בבית משפט כי יש לה עורך דין מפורסם, וכמובן שהילדה שלי צריכה להיות איתה כי ילדים קשורים רגשית תמיד יותר לאמא מאשר לאבא...

אוקיי אין בעיה, אז הולכים לבית משפט ולמלחמה שוב פעם... לצערי מי שיפגע מזה הכי הרבה זה הבת שלי שכל כך רציתי למנוע את זה ממנה...

אני, בתור אזרח במדינה שלנו, שלחם בצבא, שירת 3 שנים, משלם מסים, שומר חוק צריך להילחם על הזכות שלי להיות אבא? על הזכות להשכיב לישון, לחנך, להיות הורה.

אז כן אני אלחם! היא תעשה הכל לייאש אותי... אבל בשביל הבת שלי אני בחיים לא אתייאש!

את שלי אני אקבל בסוף! משמורת משותפת וזמני שהות שווים לבת שלי! אשמח לשמוע עצות שיכולות לעזור לי להשיג משמורת משותפת בבית המשפט לענייני משפחה.

חנוכה שמח ולילה טוב.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון