אני לא יודעת מאיפה להתחיל אני צריכה עצה של מגשר או עורך דין שמבין בענייני נישואים וגירושין.
אני נשואה 8 שנים עם שלושה ילדים אני בת 29. ...
בעלי משקר לי כל הזמן אני מרגישה שאין לי אמון בבעלי. כל הזמן הוא אומר שיפסיק לשקר וחוזר על השקרים שוב. זה התחיל מתחילת הנישואין. והוא אומר לי שהוא השתנה וזה ממש לא קורה...
עשיתי הכל כדי לא לפרק. בשנה האחרונה הוא ממש מקלל אותי ומבזה אותי.
אני מרגישה שאני לא יכולה לחיות איתו עוד.
וכל פעם שעולה לי מחשבה על גירושין אז אני תופסת רגליים קרות...
לפני כמה חודשים כשהוא נרדם בדקתי לו את הפלאפון (בדרך כלל לא בודקת) וראיתי התכתבות עם בחורה שהיא כתבה לו יש לי חזה גדול והוא כתב לה אני אעשה לך כיף וכו.
הייתי בהלם והערתי אותו ושאלתי למה?? הוא נבהל שראיתי וביקש סליחה ואמר שזה סתם משעמום... בגידה לא נראה לי באופי שלו אבל כנראה שאני טועה.
אני מציינת שאני נראת ממש טוב ומאוד יפה וצעירה וסקסית. בקיצור הוא הבטיח שלא היה כלום רק התכתבות...
זה קרה משעמום.
אני כבר לא יודעת אם להאמין או לא.
הוא משגע אותי פעם אוהב אותי פעם לא אוהב.
הוא לא לוקח אחריות על כלום. עוד קטע שקרה אנחנו חסכנו כסף מעל 90 אלף חשבנו להתחלה של דירה.
הרוב אני חסכתי אני עבדתי בזמנו והוא לא כל כך...
והוא יום אחד לקח את הכסף ללא ידיעתי והביא לאיש אחד כאילו הלוואה בשביל שירויח ריבית ובסוף הכסף הזה הלך ...
הבן אדם ברח לחול עם הכסף קיצר עקצו אותו. הוא ביקש סליחה בעלי ואמר שעשה טעות.
בקיצור סיפור ארוך לשעצמו...
הוא מדבר אלי לא יפה ליד הילדים והם לוקחים את זה קשה. אנחנו בקושי ביחד לא במיטה ולא רוצה לצאת איתי להנות בחוץ.
אני מבולבלת מאוד ורוצה להתגרש....
מצד שני אני מפחדת ממה שיהיה אחכ...
אני רוצה להשאר חזקה מצד שני לא באלי להמשיך לוותר ולבנות את הבית והוא מצד השני הורס. רוצה לציין שהיינו ביעוץ זוגי ולא עזר כי זה הכל מצידו הוא ממשיך לקלל ולהציק לי.
גם הוא אומר שגבר אומר מילה האישה צריכה להגיד כן ולהוריד את הראש. לי נמאס לחיות ככה.
אני רוצה להבין מה אפשר לעשות. האם גירושין זה הפיתרון לפי דעתכם? האם יכול להיות תהליך שביא אותו למצב נורמלי בהתייחסות אלי או שזה מקרה אבוד מהמעט שסיפרתי כאן?