אשמח לעצות או חיזוק אפילו, אני בטוחה שיש לכם ניסיון במאות מקרים של זוגות שהחליטו להתגרש ובמקרים של סכסוך עמוק בין בני זוג נשואים...
החודש אנחנו נשואים 7 שנים. ו 7 שנים שלא טוב לי. טוב לי לפי תקופות. הבעל מראה שהוא השתנה לתקופה של גג חצי שנה והכל חוזר. קשה לי אני כבר באפיסת כוחות. אנחנו כבר חודשים שלא מסתדרים...
אני בהריון 5 הריון שהוא התחנן שרוצה שהוא באמת ישתנה והראה נוכנות והקפיד בעבודה וחזר לעזור עם הילדים. חשבתי אנחנו מתחילים להסתדר אבל זה תמיד שם אין לי בו אמון בכלום.
כבר גילתי 7 פעמים על בגידות שבגד בי במהלך השנים האלה. כל הפעמים זה היה רק טלפונית לא נפגש עם אף אחת רק עם אחת תפסתי אותו לפני שנה וחצי.
הלילה בדרכי לשירותים ראיתי אותו שוכב עם הטלפון והוא מיד נבהל עשיתי כאילו לא ראיתי ונכנסתי לשירותים שיצאתי הוא עשה את עצמו ישן אני חזרתי לסלון. הבוקר כבר היה בעבודה שקמתי ושחזר מהעבודה התקלח בדקתי את הנייד שלו וראיתי שהוא שוב באתרי היכרויות.. נמאס לי מהחיים האלה כואב לי הנשמה מרגישה עצורה בתוך כלא הוא לא מוכן לשמוע גירושין.
הוא לא יודע שראיתי שחזר לאתר היכרויות. בא לי לעשות הפסקת הריון. בא לי לברוח מהבית להעלם. אפילו מצידי לעזוב לו את הילדים...
אני כותבת את זה ובוכה אבל אין לי ברירה אני מרגישה שלבסוף ישבר ויקרה משהו. בבקשה עצות חכמות