ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - סרבנות למתן גט
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/02/2018 15:10
אנונימית 07/02/2018 15:10
נשואה 17 שנה, מסורתית. אחרי הלידה החמישית התחיל בעלי להציק לי. לא היה מרוצה משום דבר שעשיתי. דבר אלי לא יפה קרא לי בשמות : שמנה, מגעילה, זונה, פרה ועוד .

על סקס אין מה לדבר איתי, הפסיק בכלל להסתכל עלי כי אני מגעילה אותו ולא רוצה בכלל לשכב איתי. הוא לא רוצה להישאר נשוי איתי וכל הזמן זרק לי בכל מקום שהיינו, אם זה במיטה, במטבח או בכל מקום, שהוא רק רוצה להתגרש ממני ומכל מה שקשור בי, כי כל דבר שקשור בי מגעיל אותו.

נוסף לכל זה, היה יוצא וחוזר לפנות בוקר ושוב פוגע בי שאני פרה ומטומטמת ומה בכלל אני שואלת אותו איפה ומה עשה ואיפה היה. ושאדע שאני לא מעניינת אותו אפילו בקצה הציפורן. סיפר שהיה אצל בחורה ושאיתה הצליח לקיים יחסי מין ולא כמו שאיתי שבכלל לא עומד לו, איתה עמד לו.

רציתי ללכת לייעוץ ואמרתי לו שגם הוא יבוא, כמובן סירב. בשלב מסוים קם ועזב את הבית. התרסקתי לגמרי. בלי שום הסבר קם ועזב והשאיר אותי עם 5 ילדים.

הזמן עבר, הצלחתי קצת להתאושש והכרתי גבר שגם אותו עזבה אישתו.

היה לי טוב אתו וסוף טוב שקט לי, הוא בן אדם טוב ומתנהג אלי כאל בן אדם ולא אל חיה (אפילו לחיה לא התנהגו כמו "בעלי")
ברגע שבעלי שמע כשבא הביתה לראות את הילדים, הוא צווח עלי כמו משוגע שכל השכונה "עמדה על הרגליים" "את ממני לא תקבלי גט לעולם".

כמובן הרבנים ביקשו שלום בית ומאז לא היה לי מנוחה. דיונים, דיונים על גבי דיונים שנמשכו קרוב לשנתיים ויותר. האמת שאם לא הולכים לעו"ד לענייני משפחה, העניין של סירוב גט לא ייפתר לעולם.

מה אתם מציעים לי לעשות? אני רוצה לקבל גט אחרת זה הסוף שלי.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון