קראתי את הכתבות הנפלאות שפרסמם בפייסבוק ויש לי שאלה שקשורה למערכת היחסים והזוגיות שלי. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם...
אני בזוגיות שנה וחצי. אהבה מאוד גדולה ומיוחדת, הרבה הבנה, נתינה, תקשורת טובה מאוד. אבל יש בעיה אני לא מצליחה לסמוך עליו. על אף מילה שלו.
זה התחיל בתחילת הקשר, בערך 3-4 חודשים משהתחלנו לצאת קפצה לו באמצע הלילה הודעה באנגלית "הלוואי שהיית כאן, מתגעגעת אלייך בייבי". זה הגיע מבחורה שהכיר בטיול בחול והיה איתה בקשר לפני שהכרנו. הוא סיפר לי עליה כבר בהתחלה, אמר שהם עדיין בקשר אבל ידידותי.. הוא סיפר לי שהיא הייתה צריכה לבוא לבקר אותו בישראל אבל הוא אמר לה שנכנס לקשר חדש ושלא תגיע. באותו לילה הופתעתי מאוד מההודעה האינטימית והלא 'ידידותית' שקפצה לו וביקשתי ממנו לראות את כל ההתכתבויות שלהם. נפגעתי מאוד לראות את ההודעות האלו, הרגשתי נבגדת למרות שזה רק הודעות ולא משהו פיזי ונפרדתי ממנו.
הוא רדף אחריי ולא עזב, הכין לי סרטונים ומתנות, התנצל מאוד,הבטיח למחוק אותה מהטלפון/פייסבוק /אינסטגרם.. אני אהבתי, ועדיין מאוד אוהבת, ולכן חזרנו.
מאז עברה כמעט שנה שבמהלכה אני מרגישה שהאמון לא מצליח להיבנות בחזרה. לא הייתי בחורה קנאית, והפכתי לכזאת. מפריעה לי העובדה שהוא עוקב אחרי כלכך הרבה בנות ברשתות החברתיות ועושה להן לייקים, מפריעה לי כל שיחת טלפון או פגישה עם ידידות וכל תמונה שהוא מעלה מהחדר כושר (הוא מאוד חטוב וחתיך..) מפריע לי שהוא חולק תמונות של הגוף שלו עם אחרים ולא רק איתי... הפכתי לקנאית ברמות. זה מפריע לי ומפריע לו.
הדבר שהכי מערר אותי זה שיחה אחת שהייתה לנו בה שיתף אותי שההורים התגרשו כי אביו בגד באימו. הוא אמר שזו לא בדיוק בגידה כי היחסים ביניהם לא היו טובים. הפריע לי שהוא נתן לגיטמציה למעשה בגידה, בעייני זה פסול בכל מצב. הפחד הכי גדול שלי זה להיות נבגדת.
שיתפתי אותו בתחושות האלו והוא הבין והתנצל.. הוא אמר שיפסיק עם התמונות והבנות ברשתות החברתיות ואמר שהוא לא חושב שיש לגיטמציה לבגוד והתנצל שאמר את זה. הוא מאוד אוהב אותי, אהבה אמיתית, וגם אני אותו. אבל מפריע לי שאני צריכה לפקוח לו את העיניים לדברים שבעיני די בסיסים.. מפריע לי שזה לא מי שהוא ושאני צריכה ללמד אותו את הדברים האלה. מאוד קשה לא לסמוך על בן אדם ככ קרוב קשה לי להיות ככ קנאית..
האם אני מגזימה? או שבאמת האמון לא ייבנה בחזרה ולא אצליח אף פעם לסמוך עליו ועדיף לסיים את זה?